Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Meerdere drugssmokkelaars aangehouden op luchthaven Paramaribo

Geplaatst

op

Vorige week zijn in twee dagen tijd twee drugssmokkelaars aangehouden op de Surinaamse Johan Adolf Pengel luchthaven. Beide drugssmokkelaars probeerden cocaïne het land uit te smokkelen.

Op woensdag 2 november heeft de douanerecherche een 54-jarige man aangehouden op de internationale luchthaven van Paramaribo. De man gedroeg zich opvallend en op basis van zijn gedrag werd vermoed dat hij drugs vervoerde. De man is aangehouden en biechtte op dat hij maar liefst 100 bolletjes cocaïne in zijn lichaam vervoerde. De man is overgedragen aan de narcoticabrigade. De bolletjes met cocaïne zijn inmiddels uit zijn lichaam. De man zit momenteel nog vast.

Een dag later, op donderdag 3 november was het weer raak op de luchthaven van Paramaribo. Tijdens een controle liep een 38-jarige vrouw tegen de lamp. Ook zij bleek cocaine te smokkelen. De vrouw had één bol cocaine in een lichaamsopening verstopt. Ook had ze daarnaast nog meer dan 100 bolletjes met de drugs in haar lichaam. In overleg met het openbaar ministerie is de vrouw aangehouden en vastgezet.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Misdaad

Man probeert conducteur te wurgen

Geplaatst

op

Een 39-jarige treinreiziger is op station Alphen aan den Rijn aangehouden door de politie, hij had kort daarvoor twee conducteurs had aangevallen, hij probeerde een van de conducteurs te wurgen. Na de melding stonden agenten hem op te wachten op het perron. Bij het openen van de treindeuren viel de verdachte ook de agenten aan. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie. De agenten gebruikten pepperspray en de wapenstok om hem in de boeien te slaan. Tegen de man is aangifte gedaan door de conducteurs en agenten. Hoe het met de conducteur gaat is nog onduidelijk.

Lees verder

Meest gelezen