Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Medewerker Penitentiaire Inrichting betrapt met smokkelwaar

Geplaatst

op

Penitentiair ambtenaar Paul J. is afgelopen zondag tijdens zijn dienst in Santo Boma op heterdaad betrapt. Tijdens visitatie bleek hij o.a. 1300 gram marihuana, drie mobiele telefoons, sigaretten en drank bij zich te hebben.

Paul J. is aangehouden en overgedragen aan de politie. Bij verdere controle bleek hij ook in het bezit te zijn van een hoeveelheid XTC-tabletten. De smokkelwaar is in beslag genomen door de politie die een onderzoek heeft ingesteld.

Volgens Minister Van Dijk-Silos wordt er door de leiding van het Korps Penitentiaire Ambtenaren hard opgetreden tegen corrupt gedrag en personen die het imago van het korps schaden. Het korps heeft hierin dan ook alle steun van de bewindsvrouw.

Paul J. zal zonder meer op staande voet ontslagen worden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Kinderen gewond bij schietpartij in Helmond

Geplaatst

op

Bij een schietpartij in Helmond zijn een meisje van 2 en een meisje van 15 gewond geraakt, meldt de politie. De dader schoot op inzittenden in een auto en raakte daarbij de kinderen. Een verdachte is inmiddels opgepakt.

Het meisje van 2 zat achterop bij haar moeder op de fiets. Ze is gewond aan haar been en wordt behandeld in het ziekenhuis. Het 15-jarige meisje raakte gewond aan haar arm. Zij is inmiddels weer thuis. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Douaniers verdacht van corruptie

Geplaatst

op

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar drie douaniers wegens verdenkingen van corruptie en witwassen in de Rotterdamse haven.

Zij kwamen in beeld door het doen van opvallende uitgaven, bevestigt het OM na berichtgeving van De Telegraaf over de kwestie.

De douaniers van 31, 34 en 37 jaar zijn afkomstig uit Schiedam, Den Haag en Rotterdam. Ze zijn niet opgepakt, maar invallen bij de verdachten leverden 150.000 euro aan contant geld, sieraden en dure horloges op.

ANP

Lees verder

Meest gelezen