Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Medewerker Penitentiaire Inrichting betrapt met smokkelwaar

Geplaatst

op

door

Penitentiair ambtenaar Paul J. is afgelopen zondag tijdens zijn dienst in Santo Boma op heterdaad betrapt. Tijdens visitatie bleek hij o.a. 1300 gram marihuana, drie mobiele telefoons, sigaretten en drank bij zich te hebben.

Paul J. is aangehouden en overgedragen aan de politie. Bij verdere controle bleek hij ook in het bezit te zijn van een hoeveelheid XTC-tabletten. De smokkelwaar is in beslag genomen door de politie die een onderzoek heeft ingesteld.

Volgens Minister Van Dijk-Silos wordt er door de leiding van het Korps Penitentiaire Ambtenaren hard opgetreden tegen corrupt gedrag en personen die het imago van het korps schaden. Het korps heeft hierin dan ook alle steun van de bewindsvrouw.

Paul J. zal zonder meer op staande voet ontslagen worden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Neergestoken jongen (15) wilde telefoon kopen

Geplaatst

op

door

De jongen die zaterdagavond in Amsterdam-Zuidoost werd neergestoken, had ruzie gekregen over een telefoon die hij wilde kopen. Volgens de politie mag hij zondag het ziekenhuis verlaten.

De vijftienjarige jongen uit het Groningse Winschoten was met een vriend (16) uit Beerta afgereisd naar de Bijlmer voor een telefoon. Tijdens de overdracht van het toestel, op straat bij de flat Gravestein, kregen ze ruzie en werd hij neergestoken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Een politiewoordvoerder zegt dat er zeker twee daders op de vlucht zijn geslagen. Zij zijn nog spoorloos.

De telefoon heeft de jongen niet meer gekregen, weet de zegsman.

Lees verder

Misdaad

Jongeman op straat in Amsterdamse Bijlmer neergestoken

Geplaatst

op

door

Een jonge man is zaterdagavond in Amsterdam op straat neergestoken. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd neergestoken in de buurt van flat Gravestein in de Bijlmer.

De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht.

Lees verder

Meest gelezen

X