Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee mannen in Suriname met autopech langs de weg overvallen

Geplaatst

op

door

Twee mannen die woensdagmiddag vanuit Snesi Kondre naar Patamacca reden kregen onderweg autopech met hun truck. Toen zij uitstapten om het voertuig na te kijken werden zij overvallen door vier gemaskerde en gewapende mannen.

Het tweetal reed in een vrachtwagen over de weg richting Paramaribo toen ter hoogte van km 26 hun voertuig defect raakte. De twee mannen besloten om uit te stappen en poolshoogte te nemen. Eenmaal uitgestapt werden zij benaderd door vier gemaskerde en bewapende mannen. Het viertal bedreigde de twee mannen met vuistvuurwapens. De overvallers sloegen de voorruit kapot en doorzochten de cabine op zoek naar waardevolle spullen. Hierbij hebben zij 70 gram ruw goud meegenomen en ook een onbekend bedrag in Surinaamse dollars. Na de overval zijn de vier daders te voet gevlucht. Allen waren zij in het zwart gekleed en waren alleen hun ogen zichtbaar. De slachtoffers hebben melding gemaakt bij de politie, tot op heden is nog niemand aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Twee mannen met losse handjes en verdachte seksueel misbruik opgesloten

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Waldeck in het district Nickerie heeft eerder deze week twee mannen aangehouden voor mishandeling van hun vrouwen. Het duo, de 47 – jarige Nazierhosien H en de 48 – jarige Radjinderperkash M, zijn na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) door de politie in verzekering gesteld.

De politie meldt in een bericht, dat ambtenaren van het ressort Apoera in het district Nickerie, de 32 – jarige T.R hebben aangehouden en na overleg met het OM achter slot en grendel geplaatst. Er is tegen T aangifte gedaan van seksueel misbruik, waarna hij is opgespoord en aangehouden ter voorgeleiding. Na afstemming met het OM is hij in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Lees verder

Misdaad

Van kindermisbruik verdachte multimiljonair Epstein blijft vastzitten

Geplaatst

op

door

Een rechter heeft donderdag besloten dat de Amerikaanse multimiljonair Jeffrey Epstein in de gevangenis blijft tot zijn proces. Epstein wordt ervan verdacht tientallen minderjarige meisjes te hebben misbruikt.

Epstein werd op 6 juli, nadat hij terugkeerde van een verblijf in Frankrijk, opgepakt op een vliegveld in New Jersey. Hij wordt verdacht van mensenhandel met het oog op seksuele uitbuiting en criminele samenzwering. De multimiljonair stelt onschuldig te zijn.

Omdat ze vreesden dat hij door zijn rijkdom en connecties makkelijk naar het buitenland zou kunnen vluchten drongen de openbare aanklagers er bij de rechter op aan Epstein niet op borgtocht vrij te laten of onder huisarrest te stellen. Epstein zit momenteel vast in een beruchte gevangenis in New York, het Metropolitan Correctional Center.

Lees verder

Meest gelezen

X