Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee mannen in Suriname met autopech langs de weg overvallen

Geplaatst

op

Twee mannen die woensdagmiddag vanuit Snesi Kondre naar Patamacca reden kregen onderweg autopech met hun truck. Toen zij uitstapten om het voertuig na te kijken werden zij overvallen door vier gemaskerde en gewapende mannen.

Het tweetal reed in een vrachtwagen over de weg richting Paramaribo toen ter hoogte van km 26 hun voertuig defect raakte. De twee mannen besloten om uit te stappen en poolshoogte te nemen. Eenmaal uitgestapt werden zij benaderd door vier gemaskerde en bewapende mannen. Het viertal bedreigde de twee mannen met vuistvuurwapens. De overvallers sloegen de voorruit kapot en doorzochten de cabine op zoek naar waardevolle spullen. Hierbij hebben zij 70 gram ruw goud meegenomen en ook een onbekend bedrag in Surinaamse dollars. Na de overval zijn de vier daders te voet gevlucht. Allen waren zij in het zwart gekleed en waren alleen hun ogen zichtbaar. De slachtoffers hebben melding gemaakt bij de politie, tot op heden is nog niemand aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Vrouw neergestoken voor Station Sloterdijk

Geplaatst

op

De politie melde vanavond via twitter, dat op het Orlyplein bij Station Sloterdijk
een vrouw in haar schouder is gestoken. Toegesnelde agenten konden de dader kort na
het incident aanhouden. De politie doet onderzoek naar het de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |