Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee mannen in Suriname met autopech langs de weg overvallen

Geplaatst

op

door

Twee mannen die woensdagmiddag vanuit Snesi Kondre naar Patamacca reden kregen onderweg autopech met hun truck. Toen zij uitstapten om het voertuig na te kijken werden zij overvallen door vier gemaskerde en gewapende mannen.

Het tweetal reed in een vrachtwagen over de weg richting Paramaribo toen ter hoogte van km 26 hun voertuig defect raakte. De twee mannen besloten om uit te stappen en poolshoogte te nemen. Eenmaal uitgestapt werden zij benaderd door vier gemaskerde en bewapende mannen. Het viertal bedreigde de twee mannen met vuistvuurwapens. De overvallers sloegen de voorruit kapot en doorzochten de cabine op zoek naar waardevolle spullen. Hierbij hebben zij 70 gram ruw goud meegenomen en ook een onbekend bedrag in Surinaamse dollars. Na de overval zijn de vier daders te voet gevlucht. Allen waren zij in het zwart gekleed en waren alleen hun ogen zichtbaar. De slachtoffers hebben melding gemaakt bij de politie, tot op heden is nog niemand aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Neergestoken jongen (15) wilde telefoon kopen

Geplaatst

op

door

De jongen die zaterdagavond in Amsterdam-Zuidoost werd neergestoken, had ruzie gekregen over een telefoon die hij wilde kopen. Volgens de politie mag hij zondag het ziekenhuis verlaten.

De vijftienjarige jongen uit het Groningse Winschoten was met een vriend (16) uit Beerta afgereisd naar de Bijlmer voor een telefoon. Tijdens de overdracht van het toestel, op straat bij de flat Gravestein, kregen ze ruzie en werd hij neergestoken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Een politiewoordvoerder zegt dat er zeker twee daders op de vlucht zijn geslagen. Zij zijn nog spoorloos.

De telefoon heeft de jongen niet meer gekregen, weet de zegsman.

Lees verder

Misdaad

Jongeman op straat in Amsterdamse Bijlmer neergestoken

Geplaatst

op

door

Een jonge man is zaterdagavond in Amsterdam op straat neergestoken. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd neergestoken in de buurt van flat Gravestein in de Bijlmer.

De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht.

Lees verder

Meest gelezen

X