Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Twee mannen in Suriname met autopech langs de weg overvallen

Geplaatst

op

Twee mannen die woensdagmiddag vanuit Snesi Kondre naar Patamacca reden kregen onderweg autopech met hun truck. Toen zij uitstapten om het voertuig na te kijken werden zij overvallen door vier gemaskerde en gewapende mannen.

Het tweetal reed in een vrachtwagen over de weg richting Paramaribo toen ter hoogte van km 26 hun voertuig defect raakte. De twee mannen besloten om uit te stappen en poolshoogte te nemen. Eenmaal uitgestapt werden zij benaderd door vier gemaskerde en bewapende mannen. Het viertal bedreigde de twee mannen met vuistvuurwapens. De overvallers sloegen de voorruit kapot en doorzochten de cabine op zoek naar waardevolle spullen. Hierbij hebben zij 70 gram ruw goud meegenomen en ook een onbekend bedrag in Surinaamse dollars. Na de overval zijn de vier daders te voet gevlucht. Allen waren zij in het zwart gekleed en waren alleen hun ogen zichtbaar. De slachtoffers hebben melding gemaakt bij de politie, tot op heden is nog niemand aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen