Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man vermoord ex-vriendin

Geplaatst

op

De 35-jarige Narine T. is op zondag 19 februari door haar ex-vriend Roepish R. alias “Rocky” doodgestoken. Haar huidige vriend Ritesh C. (33) liep tijdens het incident steekwonden op in zijn buikstreek, zijn toestand is kritiek.

De politie van Santo Boma kreeg via de Centrale Meldkamer een melding binnen van een steekpartij aan de Bomaweg. Daar aangekomen werden twee slachtoffers aangetroffen in de woonkamer. Narine T. vertoonde geen teken van leven meer en Ritesh C. werd met spoed per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis, waar hij werd opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat het tweetal in de woning werden verrast door Roepish R., die het huis binnenstormde via de openstaande voordeur. Met een scherp voorwerp bracht hij Ritesh C. en Narine T. steekwonden toe. Na het incident maakte de verdachte zich uit de voeten. Hij belde vervolgens de eigenaar van de woning en vertelde hem de daad te hebben gepleegd omdat hij het niet kon verwerken dat de vrouw een nieuwe vriend had.

Narine T. werd tijdens de relatie met Roepish R. vaak door hem mishandeld. Zij deed in november vorig jaar nog aangifte van mishandeling tegen hem, waarop hij werd aangehouden en in verzekering werd gesteld. Na zijn vrijlating in december 2016 kwam er een einde aan de relatie. Toen hij hoorde dat de vrouw een nieuwe vriend had, wilde hij hen dit betaald zetten en ging hij over tot deze daad.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

3 Reacties

3 Reacties

 1. Delgado

  donderdag 23 februari 2017 at 07:34

  jaloezie een ziekte dat wisten we allemaal. maar zo ziek dat je de ander vermoord omdat ze een ander vriend heeft, dan ben je heel erg ziek. TBS en gevangenis straf voor zulke zieke geesten.

 2. Kwami

  donderdag 23 februari 2017 at 13:11

  Jaloezie is geen ziekte maar een emotie.

 3. Babilon

  donderdag 23 februari 2017 at 21:25

  jaroesoe na wang takru siki. dat je iemand vermoord dan heb je hulp nodig. ggz lpi. ze is niet jou bezit . je hebt het recht niet een ander te vermoorden. en als jij niet met het idee kan leven dat ze jou niet meer wilt en je het niet kan verwerken dan heb je geestelijk hulp nodig.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen