Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man vermoord ex-vriendin

Geplaatst

op

door

De 35-jarige Narine T. is op zondag 19 februari door haar ex-vriend Roepish R. alias “Rocky” doodgestoken. Haar huidige vriend Ritesh C. (33) liep tijdens het incident steekwonden op in zijn buikstreek, zijn toestand is kritiek.

De politie van Santo Boma kreeg via de Centrale Meldkamer een melding binnen van een steekpartij aan de Bomaweg. Daar aangekomen werden twee slachtoffers aangetroffen in de woonkamer. Narine T. vertoonde geen teken van leven meer en Ritesh C. werd met spoed per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis, waar hij werd opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat het tweetal in de woning werden verrast door Roepish R., die het huis binnenstormde via de openstaande voordeur. Met een scherp voorwerp bracht hij Ritesh C. en Narine T. steekwonden toe. Na het incident maakte de verdachte zich uit de voeten. Hij belde vervolgens de eigenaar van de woning en vertelde hem de daad te hebben gepleegd omdat hij het niet kon verwerken dat de vrouw een nieuwe vriend had.

Narine T. werd tijdens de relatie met Roepish R. vaak door hem mishandeld. Zij deed in november vorig jaar nog aangifte van mishandeling tegen hem, waarop hij werd aangehouden en in verzekering werd gesteld. Na zijn vrijlating in december 2016 kwam er een einde aan de relatie. Toen hij hoorde dat de vrouw een nieuwe vriend had, wilde hij hen dit betaald zetten en ging hij over tot deze daad.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Delgado

jaloezie een ziekte dat wisten we allemaal. maar zo ziek dat je de ander vermoord omdat ze een ander vriend heeft, dan ben je heel erg ziek. TBS en gevangenis straf voor zulke zieke geesten.

Kwami

Jaloezie is geen ziekte maar een emotie.

Babilon

jaroesoe na wang takru siki. dat je iemand vermoord dan heb je hulp nodig. ggz lpi. ze is niet jou bezit . je hebt het recht niet een ander te vermoorden. en als jij niet met het idee kan leven dat ze jou niet meer wilt en je het niet kan verwerken dan heb je geestelijk hulp nodig.Advertentie

Misdaad

Eis 6 jaar cel voor kluisjesroof Oudenbosch

Geplaatst

op

door

Tegen twee bewakers van de Rabobank in Oudenbosch is dinsdag bij de rechtbank in Breda 6 jaar cel geëist vanwege hun rol bij de geruchtmakende kluisjesroof in het filiaal. In het weekend van 2 tot 4 maart vorig jaar werden honderden kluisjes opengebroken.

Agron K. en Henri van W. zouden in de ogen van justitie samen met twee oud-collega’s de kraak hebben gepleegd, door onder meer deuren te openen en het alarm uit te zetten. De oud-collega’s zouden vervolgens zeker 24 uur bezig zijn geweest met het openbreken van alle kluisjes in de kluis.

De Rabobank heeft al 12 miljoen euro uitbetaald aan de gedupeerden. De bank claimde dinsdag bij de rechtbank 8,5 miljoen euro.

ANP

Lees verder

Misdaad

Politie Groningen zoekt man op compositietekening

Geplaatst

op

door

De politie van Groningen heeft een compositietekening verspreid van een man die in verband wordt gebracht met de gewelddadige dood van een 27-jarige man. Die overleed afgelopen dinsdag nadat hij was neergestoken op het Jaagpad.

De man op de tekening werd kort na het incident gezien door meerdere getuigen. Hij liep in de richting van de Ringweg. Hij droeg donkere bovenkleding en een zwarte pet. Hij zou tussen de 20 en 30 jaar oud zijn en tussen 1.70 en 1.80 meter lang. De politie zegt graag met hem in contact te komen. “Zijn rol is nog niet duidelijk”, aldus de politie.

De man is om het leven gebracht tijdens een rondje joggen, zo bleek eerder deze week uit een rouwadvertentie die zijn familie had laten plaatsen. Bij sportclubs in de omgeving van het Jaagpad werd de afgelopen dagen opgeroepen extra alert te zijn en afgelegen paadjes in de omgeving te vermijden.

ANP

Lees verder

Meest gelezen