Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man vermoord ex-vriendin

Geplaatst

op

door

De 35-jarige Narine T. is op zondag 19 februari door haar ex-vriend Roepish R. alias “Rocky” doodgestoken. Haar huidige vriend Ritesh C. (33) liep tijdens het incident steekwonden op in zijn buikstreek, zijn toestand is kritiek.

De politie van Santo Boma kreeg via de Centrale Meldkamer een melding binnen van een steekpartij aan de Bomaweg. Daar aangekomen werden twee slachtoffers aangetroffen in de woonkamer. Narine T. vertoonde geen teken van leven meer en Ritesh C. werd met spoed per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis, waar hij werd opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat het tweetal in de woning werden verrast door Roepish R., die het huis binnenstormde via de openstaande voordeur. Met een scherp voorwerp bracht hij Ritesh C. en Narine T. steekwonden toe. Na het incident maakte de verdachte zich uit de voeten. Hij belde vervolgens de eigenaar van de woning en vertelde hem de daad te hebben gepleegd omdat hij het niet kon verwerken dat de vrouw een nieuwe vriend had.

Narine T. werd tijdens de relatie met Roepish R. vaak door hem mishandeld. Zij deed in november vorig jaar nog aangifte van mishandeling tegen hem, waarop hij werd aangehouden en in verzekering werd gesteld. Na zijn vrijlating in december 2016 kwam er een einde aan de relatie. Toen hij hoorde dat de vrouw een nieuwe vriend had, wilde hij hen dit betaald zetten en ging hij over tot deze daad.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Delgado

jaloezie een ziekte dat wisten we allemaal. maar zo ziek dat je de ander vermoord omdat ze een ander vriend heeft, dan ben je heel erg ziek. TBS en gevangenis straf voor zulke zieke geesten.

Kwami

Jaloezie is geen ziekte maar een emotie.

Babilon

jaroesoe na wang takru siki. dat je iemand vermoord dan heb je hulp nodig. ggz lpi. ze is niet jou bezit . je hebt het recht niet een ander te vermoorden. en als jij niet met het idee kan leven dat ze jou niet meer wilt en je het niet kan verwerken dan heb je geestelijk hulp nodig.Advertentie

Misdaad

Tbs in zaak ‘Meisje van Nulde’ verlengd

Geplaatst

op

door

De tbs-maatregel voor de man die het ‘meisje van Nulde’ doodde is met een jaar verlengd. Dat bepaalde de rechtbank in Zutphen maandag.

In de zomer van 2001 spoelde op Strand Nulde bij Putten het rompje aan van een toen onbekend meisje. Pas maanden later werd bekend dat het ging om de 4-jarige Rowena Rikkers uit Dordrecht. Haar stiefvader Mike J. (50) had haar omgebracht. Hij werd in 2003 veroordeeld tot twaalf jaar cel en tbs met dwangverpleging.

De kliniek stelde eerder een verlenging van de maatregel met 1 jaar voor. Dat werd bijgesteld naar 2 jaar omdat J. de laatste tijd weigerde mee te werken. Verlenging met twee jaar was ook gevraagd door het Openbaar Ministerie. De rechtbank hield het bij een jaar omdat ze op die manier beter de vinger aan de pols kan houden.

Lees verder

Misdaad

OM onderzoekt misbruik tienermeisjes in Gelders dorp Neede

Geplaatst

op

door

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar seksueel misbruik van minderjarige meisjes in het Gelderse dorp Neede. Een 19-jarige man zit sinds vorige maand vast in de zaak.

De afgelopen twee jaar zou de man meisjes tussen 14 en 16 jaar hebben verkracht schrijft de regionale krant Tubantia, die vandaag de zaak onder de aandacht heeft gebracht. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie wilde tegenover de krant niet zeggen om hoeveel slachtoffers het gaat, maar spreekt over ‘een aantal’. 

De krant sprak vier slachtoffers. Twee meisjes hebben aangifte gedaan, twee anderen zouden dat tot nu toe nog niet hebben gedurfd. De tieners zeggen dat er meer slachtoffers zijn.

De advocaat van de 19-jarige man bevestigt aan de media zijn aanhouding vorige maand. Op 4 juli is zijn voorarrest verlengd met 30 dagen. “De officier van justitie vroeg om 90 dagen, maar dat zijn er 30 geworden”, zegt Alwin Dooijeweerd.

Waar de man precies van wordt verdacht wil Dooijeweerd niet zeggen. Wel wil hij kwijt dat de verklaringen van de meisjes ‘niet sluitend’ zijn.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X