Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man vermoord ex-vriendin

Geplaatst

op

door

De 35-jarige Narine T. is op zondag 19 februari door haar ex-vriend Roepish R. alias “Rocky” doodgestoken. Haar huidige vriend Ritesh C. (33) liep tijdens het incident steekwonden op in zijn buikstreek, zijn toestand is kritiek.

De politie van Santo Boma kreeg via de Centrale Meldkamer een melding binnen van een steekpartij aan de Bomaweg. Daar aangekomen werden twee slachtoffers aangetroffen in de woonkamer. Narine T. vertoonde geen teken van leven meer en Ritesh C. werd met spoed per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis, waar hij werd opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat het tweetal in de woning werden verrast door Roepish R., die het huis binnenstormde via de openstaande voordeur. Met een scherp voorwerp bracht hij Ritesh C. en Narine T. steekwonden toe. Na het incident maakte de verdachte zich uit de voeten. Hij belde vervolgens de eigenaar van de woning en vertelde hem de daad te hebben gepleegd omdat hij het niet kon verwerken dat de vrouw een nieuwe vriend had.

Narine T. werd tijdens de relatie met Roepish R. vaak door hem mishandeld. Zij deed in november vorig jaar nog aangifte van mishandeling tegen hem, waarop hij werd aangehouden en in verzekering werd gesteld. Na zijn vrijlating in december 2016 kwam er een einde aan de relatie. Toen hij hoorde dat de vrouw een nieuwe vriend had, wilde hij hen dit betaald zetten en ging hij over tot deze daad.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Delgado

jaloezie een ziekte dat wisten we allemaal. maar zo ziek dat je de ander vermoord omdat ze een ander vriend heeft, dan ben je heel erg ziek. TBS en gevangenis straf voor zulke zieke geesten.

Kwami

Jaloezie is geen ziekte maar een emotie.

Babilon

jaroesoe na wang takru siki. dat je iemand vermoord dan heb je hulp nodig. ggz lpi. ze is niet jou bezit . je hebt het recht niet een ander te vermoorden. en als jij niet met het idee kan leven dat ze jou niet meer wilt en je het niet kan verwerken dan heb je geestelijk hulp nodig.Advertentie

Misdaad

Vrouw in haar woning vermoord

Geplaatst

op

door

Bibi Fareeda Nisha Hakim (64), die in Guyana is geboren, is donderdagavond dood aangetroffen in haar woning aan de Swastikasweg te Kwatta. De afdeling Public Relations van de politie meldt, dat zij hoogstwaarschijnlijk om het leven is gebracht omdat haar lichaam duidelijk sporen van geweld vertoont. De woning is overhoop gehaald.

Het ontzielde lichaam van de vrouw, is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Een kleinzoon van de overledene heeft het lijk in de woning aangetroffen. De vrouw woonde samen met haar man, zoon en kleinzoon op het adres.

Lees verder

Misdaad

Man met schotwond klampt auto aan

Geplaatst

op

door

In het Brabantse Veen heeft een gewonde man  vrijdagmiddag een auto staande gehouden. Hij bleek een schotwond te hebben. De verdachte van de schietpartij is mogelijk weggereden in een grijze auto. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt.

De man liep vrijdagmiddag rond half vijf door de Wielstraat toen hij een voorbijrijdende auto tegenhield. Hij bloedde heftig en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politiehelikopter heeft in de omgeving gezocht naar de verdachte. Het is nog niet bekend wat er precies gebeurd is.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X