Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man steekt vrouw en dochter (17) neer in Alphen aan den Rijn

Geplaatst

op

door

Aan de Diamantstraat in Alphen aan den Rijn zijn een vrouw en haar 17-jarige dochter zwaargewond geraakt na een steekpartij in hun woning. Er is 41-jarige man aangehouden, het zou gaan om de man van de vrouw en vader van het meisje.

De man zou tijdens een ruzie met zijn gezin, de vrouw en dochter meerdere keren hebben gestoken. Beide vrouwen werden met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een andere dochter raakte gewond aan haar hand, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De buren meldde het incident. De man werd door de politie bij de ingang van de flat aanhouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X