Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man steekt vrouw en dochter (17) neer in Alphen aan den Rijn

Geplaatst

op

door

Aan de Diamantstraat in Alphen aan den Rijn zijn een vrouw en haar 17-jarige dochter zwaargewond geraakt na een steekpartij in hun woning. Er is 41-jarige man aangehouden, het zou gaan om de man van de vrouw en vader van het meisje.

De man zou tijdens een ruzie met zijn gezin, de vrouw en dochter meerdere keren hebben gestoken. Beide vrouwen werden met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een andere dochter raakte gewond aan haar hand, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De buren meldde het incident. De man werd door de politie bij de ingang van de flat aanhouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Man vecht opnieuw tegen agenten bij arrestatie

Geplaatst

op

door

Een 20-jarige man uit Koog aan de Zaan die zaterdagavond tijdens zijn aanhouding begon te schoppen naar agenten, heeft in september 2016 al eens een soortgelijke actie uitgehaald. In beide gevallen raakte een agent gewond, meldt de Zaanse politie op Facebook.

De man werd zaterdagavond aangehouden bij een alcoholcontrole in het centrum van Zaandam. Hij blies de hoogst mogelijke score en moest in een alcoholbus nogmaals blazen. Daarbij rende hij de bus uit, aldus de politie. Na een korte achtervolging kon de man worden vastgepakt, waarop hij naar de agenten begon te schoppen. Een politievrouw raakte gewond bij de arrestatie en moest voor controle naar een ziekenhuis. De agente bleek een spier te hebben verrekt.

In september 2016 liep een Zaanse agent tijdelijk letsel aan een oog op toen de man ook al eens werd aangehouden en daarbij in het rond begon te slaan. De verdachte zit vast en wordt verhoord.

Lees verder

Misdaad

Man (31) slaat tanden van plaatsgenoot (19) in Goes uit mond met boksbeugel

Geplaatst

op

door

Bij een 19-jarige man uit Goes zijn zaterdagavond met een boksbeugel tanden uit de mond geslagen. Een 31-jarige plaatsgenoot is aangehouden, meldt de politie.

Aan de mishandeling aan de Oostwal in de Zeeuwse plaats ging een ruzie vooraf. De verdachte handelde volgens de politie “onder flinke invloed van alcohol”. Hij zit nog vast.

Lees verder

Meest gelezen

X