Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man slaat agente ‘keihard’ in het gezicht bij vechtpartij

Geplaatst

op

door

Een 46-jarige man heeft dinsdag een agente in Zevenbergen hard in het gezicht geslagen. De agente was rond 18.30 uur afgekomen op een vechtpartij met twintig mensen op de Markt.

De man, een inwoner van Klundert, was volgens de beveiliging, de aanstichter van de vechtpartij. Hij weigerde mee te werken aan een identiteitscontrole en probeerde zich uit de voeten te maken. Toen de agent hem daarop tegenhield, haalde hij volgens de politie met zijn vuist keihard uit. De agente raakte daarbij gewond en moest zich laten behandelen door een arts. Toegesnelde agenten hielden de verdachte vervolgens aan. De agente heeft aangifte gedaan van mishandeling.

ANP

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Politie onderzoekt eerdere zedendelicten Assen, mogelijk verband

Geplaatst

op

door

De politie onderzoekt of er al eerder meldingen zijn binnengekomen over kinderen die werden lastiggevallen in de wijk Peelo in Assen.

In de wijk wordt gesproken over eerdere incidenten vorig jaar en in 2016. “We gaan hier heel serieus naar kijken en moeten dan onderzoeken of er mogelijk een verband is met de man die is overleden”, aldus een woordvoerster van de politie.

In een speeltuin in de wijk kwam zaterdag een 32-jarige man uit Assen door geweld om het leven. Hij man zou zich ongepast hebben gedragen richting een 4-jarig meisje in de speeltuin, waarop een aantal mensen op hem is afgegaan. Toen is een schermutseling ontstaat, als gevolg waarvan hij overleed.

Lees verder

Misdaad

Weer aanklacht misbruik tegen Tariq Ramadan

Geplaatst

op

door

Tegen de prominente islamdeskundige Tariq Ramadan, die ook in Nederland heeft gewerkt, is een nieuwe aanklacht wegens seksueel misbruik ingediend. Dat meldt de zender Europe 1 op gezag van bronnen bij de Franse justitie.

Europe 1 zegt dat de aanklacht afkomstig is van een uit Lyon afkomstige vrouw die nu rond de vijftig is. De vrouw beschuldigt Ramadan ervan haar te hebben verkracht in mei 2014. Ook twee andere mannen zouden haar tijdens de ontmoeting met de wetenschapper hebben misbruikt.

Het is de vijfde aanklacht tegen Ramadan wegens seksueel misbruik. De eerdere beschuldigingen aan het adres van de islamdeskundige kwamen van drie vrouwen in Frankrijk en een Zwitserse vrouw.

Ramadan zat vorig jaar maandenlang in voorlopige hechtenis wegens de verdenkingen van misbruik. In november kwam hij op borgtocht vrij.

Lees verder

Meest gelezen

X