Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man schiet dochters vriend per ongeluk dood

Geplaatst

op

Brandende Kaars

Een man heeft vanochtend, per ongeluk, de 17-jarige vriend van zijn dochter met een jachtgeweer doodgeschoten. Dit gebeurde aan de Tout Lui Faut Kanaalweg rond kwart voor drie. De jongeman raakte ernstig gewond en is later overleden op de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de 61-jarige man des huizes de jongeman, die op zijn erf liep, voor inbreker heeft aangezien. Hij pakte snel zijn jachtgeweer en schoot vanuit zijn balkon op het slachtoffer dat in de buikstreek werd geraakt.

Het jachtgeweer is hoewel het gedekt is met een vergunning in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak verder.

Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Inda
zaterdag 12 september 2020 20:16

Dat is verschrikkelijkAdvertentie

Misdaad

Man schiet dochters vriend per ongeluk dood (update)

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Bisoendew S. (61) is op zaterdag 12 september aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade met de dood als gevolg.

In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17-jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. Rampedarath is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden.

Bisoendew heeft verklaard dat hij iemand dichtbij een raam van zijn woning zag staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.

Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen.

De politie van het bureau Houttuin heeft deze zaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Lichaam Maduro gevonden in water,twee aanhoudingen

Geplaatst

op

Img 1749975eca30 1

Dinsdag 15 september heeft de recherche twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de dood van Gregori Lindomar Maduro. Zijn lichaam werd dinsdag 7 april in Haarlem gevonden in het water van de Mooie Nel.

De twee aangehouden mannen, een 33-jarige man uit IJmuiden en een 33-jarige man uit Haarlem, worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Gregori Maduro. Beiden zijn ingesloten en zitten in beperkingen. In verband met deze beperkingen verstrekt de politie op dit moment geen nadere informatie. De recherche zet het onderzoek voort.

 

Bron : Politie/Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen