Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man opgepakt met drugs in chocolade op luchthaven Suriname

Geplaatst

op

De 33-jarige Awinash R. is zondag 26 februari door het Bestrijding Internationale Drug (BID) Team op de Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden.

Awinash R. stond op het punt om naar het buitenland te vertrekken toen er tijdens de visitatie 22 cocaïne bolletjes met een chocolade huid werden aangetroffen in zijn bagage. De drugs verpakt in 7 chocolade pakken had een totaal gewicht van 2.120 gram.

Awinash R. is na de vondst overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen