Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man mishandelt ex-partner en springt daarna vanaf Wijdenboschbrug

Geplaatst

op

door

Andy Biswane (23) heeft zijn 23-jarige ex-vrouw steekverwondingen toegebracht op verschillende delen van haar lichaam.  Na zijn daad verliet hij de plaats te Kasabaholo en begaf zich met een taxi naar de Wijdenboschbrug. Hij stapte op een gegeven moment uit en sprong de rivier in, meldt de politie Public Relations. 

De vrouw werd per ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar zij ter verpleging is opgenomen. Kort nadat de man de vrouw had verwond, kreeg het bureau Nieuwe Haven de melding dat een man vanaf de brug in de Surinamerivier is gesprongen en in de diepte is verdwenen. Deze man had een tas in de taxi achtergelaten, waarin persoonlijke documenten waren. 

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Dadie

Het leven is soms te hard
Hopelijk komt er snel meer geld om mensen lasten te verlichten waardoor er minder druk is. En als een vrouw vreemd gaat wilt nog niet zeggen dat het einde van de wereld is. 23 jaar, nog in de bloei van zijn leven. Jammer. Hopelijk doen anderen hem dit niet na.!Advertentie

Misdaad

Rattansheik aangehouden voor beroving

Geplaatst

op

door

De 21-jarige Rattansheik N. is aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.

Deze verdachte is in beeld gebracht, toen het onderzoek uitwees dat hij de eigenaar is, van één van de voertuigen die door de criminelen was gebruikt op dinsdag 14 januari . De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg op 14 januari via het Command Center de melding dat er schoten waren gelost aan de Koprofowrustraat nabij de Grietjebiestraat. De wetsdienaren deden de plek aan en constateerden dat een ondernemer kort te voren was beroofd van een groot geldbedrag. De vermoedelijke daders hadden voor de komst van de politie de plek verlaten.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die op 16 januari Rattansheik heeft opgespoord en aangehouden.

Hangende het onderzoek is deze verdachte na afstemming met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.

Lees verder

Misdaad

Gezin van zes aangehouden; vader in verzekering gesteld

Geplaatst

op

door

Vader Dharminderkumar S. (45) is in verzekering gesteld. Zijn vrouw Sangeeta S. (45) en hun vier zonen Satish R. (21), R.S. (15), S.R. (14) en G.S. (12), zijn na verhoor heengezonden. Een benadeelde deed aangifte voor diefstal van zijn twee doksen, een kip en een gascilinder, meldt de politie Public Relations. 

De wetsdienaren hebben een grondig onderzoek ingesteld op de plaats van het gebeurde en een buurtonderzoek verricht. Enkele getuigen die de diefstal hebben waargenomen, gaven de politie te kennen dat Dharminderkumar S. en zijn zonen zich aan het strafbare feit schuldig hebben gemaakt. Volgens hun verklaring zagen zij toen de vader en zijn zonen, via het achtererf, naar de kippenren liepen en daarna de doksen en de kip wegnamen.

De zonen hebben tijdens de voorgeleiding een volmondige bekentenis afgelegd. Zij verklaarden aan de politie dat zij daadwerkelijk met hun vader de doksen en de kip hadden gestolen. Deze dieren werden in eerste instantie in de woonkamer verstopt, waarna ze in de auto van de moeder werden geplaatst. Verder gaven de kinderen aan dat de doksen door hun ouders zijn verkocht. Ondanks de verklaringen van de zonen, ontkennen de ouders zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. De gascilinder is nog niet achterhaald, meldt de politie Public Relations.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen