Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man beroofd vrouw na geld pinnen

Geplaatst

op

Dinsdagochtend is een 55 jarige vrouw in Paramaribo beroofd van haar net gevulde portemonnee en mobiele telefoon.

De vrouw kwam uit het casino aan de Anamoestraat en was geld gaan pinnen. Toen zij hiermee klaar was deed ze haar net gevulde portemonnee terug in haar tas. Toen zij haar weg vervolgde trok een man ter hoogte van de kruising Johannes Kruisland- en Anamoestraat aan haar tas. De vrouw was niet van plan haar tas zo gemakkelijk te laten stelen en bood weerstand tegen de dief. Hierbij kwam haar portemonnee te vallen op straat en de dief wist deze te pakken. Ook heeft hij de mobiele telefoon van de vrouw meegenomen. De dader is vervolgens gevlucht in een blauw gelakte auto richting de Jozef Israëlstraat. De politie heeft een onderzoek ingesteld maar heeft nog geen dader kunnen aanhouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen