Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man aangehouden voor verduistering en bedreiging

Geplaatst

op

door

De politie van Lelydorp heeft de 32-jarige man aangehouden voor verduistering en bedreiging nadat een jonge vrouw aangifte tegen de man had gedaan.

De vrouw verklaarde dat de man haar op school opwachtte om met haar de nacht door te brengen. Toen ze weigerde, haalde hij een scherp voorwerp tevoorschijn, ontnam onder bedreiging haar mobiele telefoon en stapte in een bus.

De politie ondernam direct actie en zette de achtervolging in. Toen de verdachte doorhad dat de bus werd achtervolgd, sprong hij eruit. Na enige verzet werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De man verklaarde op het bureau dat hij de vrouw vier maanden geleden heeft leren kennen. Zij wisselden hun telefoonnummers uit. Nadien vertrok hij naar het binnenland. Ze hadden dagelijks telefonisch contact. De vrouw stemde er telefonisch mee in dat de man bij terugkeer een dag bij haar mocht slapen. Hij zou tot drie keren toe geld voor haar hebben opgestuurd.

Bij terugkeer nam hij telefonisch contact op met de vrouw om zijn aanwezigheid in de stad te melden. Toen hij daags daarna belde, vertelde de vrouw hem dat het niet mogelijk was bij haar te slapen. Hij vertrouwde de zaak niet, zocht haar na school op en eiste zijn geld terug.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Zwaargewonde man gevonden in hotelkamer Geleen

Geplaatst

op

door

De politie in Geleen doet onderzoek in een hotel aan de Wolfstraat. Daar is zondagmiddag in een hotelkamer een zwaargewonde man gevonden.

Op dit moment is nog niet duidelijk wat zich heeft afgespeeld. Het slachtoffer is een 31-jarige Poolse man. De politie kreeg de melding dat hij zwaargewond in de kamer lag van een andere hotelgast.

De man is naar het ziekenhuis gebracht.

ANP

Lees verder

Misdaad

Rotterdammer (25) opgepakt voor doodschieten rapper Feis

Geplaatst

op

door

De 25-jarige Rotterdammer die tijdens de jaarwisseling rapper Feis zou hebben doodgeschoten, is opgepakt. Hij werd woensdag in het Limburgse Kerkrade gearresteerd. De politie had de verdachte dinsdag op de nationale opsporingslijst gezet. Eerder werd zijn foto getoond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

De verdachte zit in volledige beperking. Dat betekent dat hij geen contact met de buitenwereld mag hebben, maar alleen met zijn advocaat. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die beslist of hij langer blijft vastzitten.

De politie had een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die zou leiden tot de arrestatie van de verdachte. Of dat bedrag wordt uitgekeerd, is nog niet bekend. De politie wil niet zeggen hoe ze hem op het spoor is gekomen. Het is niet bekend wat de man in Kerkrade deed.

Faisal Mssyeh, de echte naam van Feis, werd tijdens oud en nieuw om 04.00 uur ‘s nachts doodgeschoten op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Zijn broer raakte zwaargewond. De politie denkt dat ze zijn beschoten vanwege “een onbenullige kroegruzie”.

ANP

Lees verder

Meest gelezen