Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man aangehouden voor verduistering en bedreiging

Geplaatst

op

De politie van Lelydorp heeft de 32-jarige man aangehouden voor verduistering en bedreiging nadat een jonge vrouw aangifte tegen de man had gedaan.

De vrouw verklaarde dat de man haar op school opwachtte om met haar de nacht door te brengen. Toen ze weigerde, haalde hij een scherp voorwerp tevoorschijn, ontnam onder bedreiging haar mobiele telefoon en stapte in een bus.

De politie ondernam direct actie en zette de achtervolging in. Toen de verdachte doorhad dat de bus werd achtervolgd, sprong hij eruit. Na enige verzet werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De man verklaarde op het bureau dat hij de vrouw vier maanden geleden heeft leren kennen. Zij wisselden hun telefoonnummers uit. Nadien vertrok hij naar het binnenland. Ze hadden dagelijks telefonisch contact. De vrouw stemde er telefonisch mee in dat de man bij terugkeer een dag bij haar mocht slapen. Hij zou tot drie keren toe geld voor haar hebben opgestuurd.

Bij terugkeer nam hij telefonisch contact op met de vrouw om zijn aanwezigheid in de stad te melden. Toen hij daags daarna belde, vertelde de vrouw hem dat het niet mogelijk was bij haar te slapen. Hij vertrouwde de zaak niet, zocht haar na school op en eiste zijn geld terug.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw (85) zwaargewond na mislukte straatroof

Geplaatst

op

Een 85-jarige vrouw raakt zwaargewond tijdens een mislukte straatroof in Eindhoven.
Toen de vrouw zaterdagavond op het Cassandraplein liep, werd zij uit het niets aangevallen
door een man. Hij had haar een paar keren tegen het hoofd aangeschopt en liet de vrouw bloedend
achter. Hij verdween zonder buit.
Omstanders ontfermde zich over de vrouw en zorgde ervoor dat de bejaarde vrouw naar
het ziekenhuis werd gebracht.
De recherche neemt de zaak hoog op en vraagt iedereen die informatie heeft, van deze laffe straatroof,
dit te delen.

Lees verder

Misdaad

14-jarige voor zesde keer de bak in

Geplaatst

op

By

Bron: starnews

De politie heeft een 14-jarige jongen al voor de zesde keer aangehouden en opgesloten voor strafbare feiten.

De tiener heeft vrijdag samen met een 16-jarige jongen een bromfiets gestolen voor een warenhuis aan de Coesewijnestraat. Dit meldt de politie Public Relations.

Dezelfde dag zijn deze jeugdigen in beeld gebracht als de bromfietsdieven. De politie van bureau Flora heeft hen aangehouden. De eigenaar heeft zijn bromfiets teruggekregen.

Zij zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Vanwege hun leeftijd zijn deze jongens opgesloten in het Jeugdcellenhuis.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |