Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man aangehouden voor verduistering en bedreiging

Geplaatst

op

De politie van Lelydorp heeft de 32-jarige man aangehouden voor verduistering en bedreiging nadat een jonge vrouw aangifte tegen de man had gedaan.

De vrouw verklaarde dat de man haar op school opwachtte om met haar de nacht door te brengen. Toen ze weigerde, haalde hij een scherp voorwerp tevoorschijn, ontnam onder bedreiging haar mobiele telefoon en stapte in een bus.

De politie ondernam direct actie en zette de achtervolging in. Toen de verdachte doorhad dat de bus werd achtervolgd, sprong hij eruit. Na enige verzet werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De man verklaarde op het bureau dat hij de vrouw vier maanden geleden heeft leren kennen. Zij wisselden hun telefoonnummers uit. Nadien vertrok hij naar het binnenland. Ze hadden dagelijks telefonisch contact. De vrouw stemde er telefonisch mee in dat de man bij terugkeer een dag bij haar mocht slapen. Hij zou tot drie keren toe geld voor haar hebben opgestuurd.

Bij terugkeer nam hij telefonisch contact op met de vrouw om zijn aanwezigheid in de stad te melden. Toen hij daags daarna belde, vertelde de vrouw hem dat het niet mogelijk was bij haar te slapen. Hij vertrouwde de zaak niet, zocht haar na school op en eiste zijn geld terug.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Misdaad

Man probeert conducteur te wurgen

Geplaatst

op

Een 39-jarige treinreiziger is op station Alphen aan den Rijn aangehouden door de politie, hij had kort daarvoor twee conducteurs had aangevallen, hij probeerde een van de conducteurs te wurgen. Na de melding stonden agenten hem op te wachten op het perron. Bij het openen van de treindeuren viel de verdachte ook de agenten aan. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie. De agenten gebruikten pepperspray en de wapenstok om hem in de boeien te slaan. Tegen de man is aangifte gedaan door de conducteurs en agenten. Hoe het met de conducteur gaat is nog onduidelijk.

Lees verder

Meest gelezen