Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man aangehouden voor verduistering en bedreiging

Geplaatst

op

De politie van Lelydorp heeft de 32-jarige man aangehouden voor verduistering en bedreiging nadat een jonge vrouw aangifte tegen de man had gedaan.

De vrouw verklaarde dat de man haar op school opwachtte om met haar de nacht door te brengen. Toen ze weigerde, haalde hij een scherp voorwerp tevoorschijn, ontnam onder bedreiging haar mobiele telefoon en stapte in een bus.

De politie ondernam direct actie en zette de achtervolging in. Toen de verdachte doorhad dat de bus werd achtervolgd, sprong hij eruit. Na enige verzet werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De man verklaarde op het bureau dat hij de vrouw vier maanden geleden heeft leren kennen. Zij wisselden hun telefoonnummers uit. Nadien vertrok hij naar het binnenland. Ze hadden dagelijks telefonisch contact. De vrouw stemde er telefonisch mee in dat de man bij terugkeer een dag bij haar mocht slapen. Hij zou tot drie keren toe geld voor haar hebben opgestuurd.

Bij terugkeer nam hij telefonisch contact op met de vrouw om zijn aanwezigheid in de stad te melden. Toen hij daags daarna belde, vertelde de vrouw hem dat het niet mogelijk was bij haar te slapen. Hij vertrouwde de zaak niet, zocht haar na school op en eiste zijn geld terug.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw neergestoken in woning in Helmond

Geplaatst

op

Een 18-jarige vrouw uit Gemert is zwaargewond geraakt nadat ze is neergestoken. Agenten vonden haar in een woning aan de Kromme Haagdijk en zorgde ervoor dat de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht om aan haar verwondingen geholpen te worden. De politie heeft een 22-jarige man opgepakt als verdachte van de steekpartij. Wat de aanleiding is geweest, is volgens de politie volstrekt onduidelijk.

Lees verder

Misdaad

Politieauto geramd op snelweg door dronken vrouw

Geplaatst

op

Gisteravond is een agent zwaargewond geraakt op de A2 toen de politieauto waarin hij zat werd geramd door een dronken vrouw. Zijn collega raakte lichtgewond.
De agenten waren op het moment hulp aan het verlenen bij een pechgeval op de snelweg en sloten uit voorzorg twee rijstroken. Volgens getuigen negeerde de 53-jarige vrouw de rode kruizen en haalde meerdere auto’s in. Daarna ramde ze met volle vaart de politieauto. Door de klap kwamen de agenten knel te zitten in de auto, de brandweer kon ze uiteindelijk bevrijden en zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd, na een blaastest bleek dat ze drie keer de toegestaand hoeveelheid alcohol op had. Ze moest haar rijbewijs inleveren.

Lees verder

Meest gelezen