Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man aangehouden op verdenking van gijzeling

Geplaatst

op

door

De afdeling recherche van regio Paramaribo heeft op vrijdag 3 februari de 59-jarige Hemradj S. aangehouden op verdenking van gijzeling.

Een familielid deed op het politiebureau Munder aangifte van vermissing van een 77-jarige man. Dit onderzoek werd overgedragen aan de recherche van Paramaribo.

Tijdens het onderzoek kwam de ondernemer Hemradj S. in beeld. Op 3 februari jl. werd er een inval gedaan in de woning van de verdachte. Daar werd het slachtoffer vastgebonden aan een stoel aangetroffen. Hemradj S., die op het moment van de inval ook in de woning aanwezig was, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Hemradj S. in verzekering gesteld. De verdachte verklaarde aan de politie uit wraak de bejaarde man te hebben gegijzeld. Door toe doen van de man zat hij nu in de schulden. De recherche van regio Paramaribo doet verder onderzoek naar de zaak.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Lambik

je kan geen eigen rechter spelen. Politie is ons beste kameraad.
als je in de schulden zit door die man, dan heb jij het gewild.
heb je hem geld geleend, ja dan weet je dat er een risico bestaat dat je het niet krijgt.
ga altijd naar de notaris.
en nu doe je domme dingen waardoor jij in de bak beland en de ander lacht en gaat vrijuitAdvertentie

Misdaad

Vier kinderen Den Haag door vader ontvoerd, vermoedelijk naar Syrië

Geplaatst

op

door

Een vader heeft zonder toestemming zijn vier jonge kinderen meegenomen vanuit hun school in Den Haag. Het viertal is een maand geleden als vermist opgegeven door hun moeder.

Het gaat om Tala Ahmad (2), Sharifa Ahmad (3), Berivan Ahmad (5) en Hain Ahmed (7). De kinderen bevinden zich vermoedelijk in Syrië. Ze staan internationaal gesignaleerd, meldt de politie vandaag.

Volgens de politie haalde de vader zijn kinderen op 21 juni onder valse voorwendselen van school. In verband met de privacy van de kinderen besloot de politie niet meteen met een vermissingsbericht naar buiten te komen, laat een woordvoerder weten aan Omroep West. Ook zegt hij dat ze in gesprek zijn met de vader. Mensen die meer weten over de vermissing, worden opgeroepen contact op te nemen met de politie.

Lees verder

Misdaad

Achtervolging gestolen Tesla Rotterdam eindigt in crash

Geplaatst

op

door

De politie heeft, na een wilde achtervolging door Rotterdam-Zuid, een 35-jarige man opgepakt die een Tesla had gestolen.

De man werd klemgereden op de Lodewijk Pincoffsweg. Volgens de Rotterdamse politie heeft hij  geen vaste woon- of verblijfplaats.

De man was ’waarschijnlijk onder invloed van drugs’, en raakte tijdens zijn vlucht voor de politie een andere auto op de Laan op Zuid. De elektrische auto, een Model S van meer dan een ton, raakte daardoor flink beschadigd. 

De bestuurder is meegenomen naar het bureau

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X