Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man (71) overleden na mishandeling, politie zoekt groep jongeren

Geplaatst

op

door

Een 71-jarige man uit Den Haag is overleden na een mishandeling. Dat bevestigt de politie vandaag. Het slachtoffer raakte maandagmiddag gewond nadat hij was belaagd op de Willem de Zwijgerlaan in Den Haag. De politie is op zoek naar een groep jongeren van middelbare schoolleeftijd die mogelijk iets met de zaak te maken heeft.

Volgens de politie werd de man maandag rond 16.00 uur onwel in zijn huis aan de Blois van Treslongstraat. Hij had zijn vrouw kort daarvoor verteld dat hij zou zijn mishandeld. De man werd nog gereanimeerd, maar overleed later in het ziekenhuis.

De politie heeft nog niemand aangehouden. Ook is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Volgens de politie is wel duidelijk dat de man is mishandeld. Een groot team van rechercheurs doet op dit moment onderzoek. Over de doodsoorzaak van de man is nog niets bekend.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Politie regio West beboet 122 hardrijders

Geplaatst

op

door

De politie van regio West heeft tussen 25 november en 1 december 28 snelheids- en verkeerscontroles uitgevoerd. Bij deze actie zijn 122 hardrijders bekeurd, meldt de Public Relations van de politie.

Van drie automobilisten, die ver boven de maximale snelheid hebben gereden, zijn de rijbewijzen ingevorderd. Zes andere verkeersdeelnemers zijn bekeurd, omdat hun voertuigen niet waren verzekerd. Tweeëntwintig verkeersovertreders die hun auto niet hadden laten herkeuren, zijn daarvoor ook op de bon geslingerd.

Ook bromfietsers die zonder valhelm of een deugdelijke valhelm hebben gereden, moesten daarvoor een boete betalen. De overtreders zijn in de gelegenheid gesteld om hun boetes buiten proces af te handelen of ze konden die ter plekke betalen.

Lees verder

Misdaad

Bejaarde man opgesloten voor poging tot mishandeling en brandstichting

Geplaatst

op

door

De 71-jarige Adriaan H. is door de politie van bureau Groningen aangehouden voor poging tot mishandeling en brandstichting. Hij heeft geprobeerd om zijn 72-jarige partner V.S. te mishandelen, nadat hij erachter kwam dat de vrouw het huis en perceel op naam van een stichting heeft gezet, onder bestuur van haar voorkinderen.

De vrouw deed aangifte bij de politie, omdat de man gepoogd heeft het huis in brand te steken. De verdachte Adriaan H. werd opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de bejaarde ingesloten, meldt de politie Public Relations. 

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen