Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Man (38) overleden na steekincident Den Haag, tiener opgepakt

Geplaatst

op

door

Een 38-jarige man uit Den Haag is donderdag overleden nadat hij werd neergestoken op straat. Een 17-jarige verdachte is aangehouden, meldt de politie. De steekpartij gebeurde ’s middags op de Jacob Schorerlaan in Den Haag.

Agenten troffen na een melding de man zwaargewond aan. Hij is nog naar het ziekenhuis gebracht, waar hij uiteindelijk overleed aan zijn verwondingen. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Ook is niet bekend of er een relatie is tussen de twee.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Man vast na dood vrouw en kind in Diemen

Geplaatst

op

door

Een 48-jarige man zit vast voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van een vrouw en een kind in Diemen. De lichamen werden vrijdag gevonden in een woning aan de Martin Luther Kinglaan, meldde het Openbaar Ministerie dinsdag.

De politie onderzoekt nog of daadwerkelijk sprake is van een misdrijf, maar de huurder van het huis is op dag van de vondst aangehouden.

Het is niet bekend wat de relatie is tussen de man en de slachtoffers. Aanvankelijk ging de politie nog niet uit van een misdrijf, maar inmiddels zijn er sterke aanwijzingen dat er mogelijk meer aan de hand is. Dat leidde ertoe dat de rechter-commissaris heeft besloten dat de man nog twee weken langer vast blijft zitten.

Volgens de Amsterdamse zender AT5 gaat het om een moeder en een pasgeboren baby. Het OM wil dit niet bevestigen. De verdachte zit in volledige beperkingen, wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

Lees verder

Misdaad

Drie mannen aangehouden in concessiegebied Iamgold

Geplaatst

op

door

Een surveillerende politieeenheid heeft vanmorgen drie mannen aangehouden in het concessiegebied van het goudwinningsbedrijf Iamgold. De afdeling Public Relations van de politie meldt, dat het gaat om de Royal Pit-mijn.

De 26-jarigen Ivan L. en Sirano D. en de 33-jarige Nelinio S. zijn aangehouden, omdat zij bezig waren met illegale goudwinningsactiviteiten in de mijn. Gereedschappen, die zij bij zich hadden, zijn in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het trio, door de politie van Brokopondo, in verzekering gesteld.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X