Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Lijk van vermiste Myrtle Bons gevonden

Geplaatst

op

Miertje

Het lijk dat woensdag in verre staat van ontbinding in een zijweg nabij mast 15 van de Afobakaweg werd gevonden, blijkt het stoffelijk overschot te zijn van de 32-jarige Myrtle(Miertje) Bons, die eerder als vermist werd opgegeven door haar familie. Het lijk werd geïdentificeerd aan de hand van de tatoeages.

Myrtle werd de vorige week opgehaald door haar ex-vriend om schoolzaken voor haar kinderen in orde te gaan maken. Zij keerde niet terug naar huis die dag, waarna haar oudste  zoon zijn tante de volgende dag daarover inlichtte. De familie begeleidde de jongen naar het politiebureau alwaar hij aangifte van de vermissing deed.

De zus liet ook weten dat diezelfde ex-vriend haar zus in het verleden mishandeld had en gaf al eerder aan hem te verdenken iets met de verdwijning van Myrtle te maken te hebben. Het gaat om een goudsmid die de zus en meerdere mensen  zou hebben opgelicht.

De politie houdt mede door de feiten en omstandigheden rond deze zaak  er rekening mee dat er misdrijf in het spel is. Het lijk is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen. Sectie zal moeten uitwijzen hoe Myrtle Bons om het leven is gekomen. Zij laat vijf kinderen achter. De afdeling Kapitale Delicten van de politie is belast met het verdere onderzoek.  –  culturu.com

 

 

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Benny
donderdag 15 oktober 2020 19:04

Tja, de laatste in haar buurt was haar ex vriend.
Die zal zich moeten verantwoorden.

Cham
donderdag 15 oktober 2020 20:14

Sari. Hopelijk krijgt de dader de doodstrafAdvertentie

Misdaad

Diefstalverdachte na een jaar aangehouden

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Stephano J. meer bekend als Koelieboi is in de eerste week van oktober door leden van de Dienst Nationale Veiligheid (DNV) aangehouden. Deze verdachte werd geruime tijd opgespoord door de politie. Hij is vaker opgespoord op zijn woonadres maar wist steeds uit handen van de politie te blijven.

Zijn kompaan is op 8 oktober vorig jaar aangehouden en is reeds veroordeeld. Die moet een gevangenisstraf van drie jaar uitzitten. Stephano en zijn kompaan hebben het afgelopen jaar in de Duisburglaan een tas met geld uit de auto van een vrouw gestolen.

De aangeefster/benadeelde parkeerde haar voertuig voor de inrit van haar woning waarna zij uitstapte om haar poort open te maken. Haar tas met een geldbedrag was in het voertuig. Stephano en zijn kompaan zagen toen hun kans schoon om de tas met geld uit de auto weg te nemen.

De vrouw zag wat er gebeurde en wilde deze dieven beletten om weg te gaan met haar tas. Zij werd echter op de grond gestoten waarna de criminelen de vlucht namen. Kort na hun daad gelukte het de politie van het bureau Flora om de kompaan van Stephano aan te houden en die zit momenteel een gevangenisstraf uit van drie jaar. Stephano is na zijn aanhouding overgedragen aan de politie van het bureau Flora.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Verdachte van moord aangehouden

Geplaatst

op

20201023 182424

De Recherche van Regio Midden, het Regio Bijstand Team Midden(RBTM) en de Criminelen Inlichtingen Unit (CIU) van de politie hebben de handen in elkaar geslaagden en hebben op vrijdag 23 oktober de 58-jarige van moord verdachte Marius H. opgespoord en aangehouden.

Marius H. wordt ervan verdachte zijn 31-jarige levenspartner Sarina Uhlenbeek van het leven te hebben beroofd op vrijdag 14 augustus van dit jaar. Deze voortvluchtige verdachte is aangehouden in een bosschage achter zijn woonadres in de Santopolderweg . Marius H. heeft toegegeven dat hij Sarina Uhlenbeek om het leven heeft gebracht. Hij zal waarschijnlijk door de politie in verzekering worden gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. – culturu.com

Lees verder

Meest gelezen