Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Lichaam vermiste vrouw (20) gevonden

Geplaatst

op

De politie van Zanderij heeft dinsdagmiddag, tussen mast 47 en 48 aan de Afobakaweg, het lichaam van de vermiste Clarissa Boldewijn aangetroffen.

De 20-jarige Clarissa was op maandag 23 januari omstreeks 08.00 uur van huis vertrokken in het voertuig van haar moeder. Zij had als bestemming de Anton de Kom Universiteit en is daarna niet meer gezien. Het voertuig waarin zij was vertrokken werd een dag later uitgebrand teruggevonden aan Groenhartweg. De politie startte gelijk een onderzoek nadat de aangifte door de familie was gedaan.

Op aanwijzing van een burger die de melding had gedaan troffen agenten in het gebied persoonlijke spullen aan, waarna de omgeving werd afgezet en later het lichaam werd gevonden.

Verder onderzoek moet meer duidelijkheid geven over de doodsoorzaak. De afdeling Kapitale Delicten heeft in verband met het onderzoek in deze zaak donderdag 26 januari de 33-jarige Jonathan L. aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw neergestoken in woning in Helmond

Geplaatst

op

Een 18-jarige vrouw uit Gemert is zwaargewond geraakt nadat ze is neergestoken. Agenten vonden haar in een woning aan de Kromme Haagdijk en zorgde ervoor dat de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht om aan haar verwondingen geholpen te worden. De politie heeft een 22-jarige man opgepakt als verdachte van de steekpartij. Wat de aanleiding is geweest, is volgens de politie volstrekt onduidelijk.

Lees verder

Misdaad

Politieauto geramd op snelweg door dronken vrouw

Geplaatst

op

Gisteravond is een agent zwaargewond geraakt op de A2 toen de politieauto waarin hij zat werd geramd door een dronken vrouw. Zijn collega raakte lichtgewond.
De agenten waren op het moment hulp aan het verlenen bij een pechgeval op de snelweg en sloten uit voorzorg twee rijstroken. Volgens getuigen negeerde de 53-jarige vrouw de rode kruizen en haalde meerdere auto’s in. Daarna ramde ze met volle vaart de politieauto. Door de klap kwamen de agenten knel te zitten in de auto, de brandweer kon ze uiteindelijk bevrijden en zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd, na een blaastest bleek dat ze drie keer de toegestaand hoeveelheid alcohol op had. Ze moest haar rijbewijs inleveren.

Lees verder

Meest gelezen