Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Lichaam vermiste vrouw (20) gevonden

Geplaatst

op

De politie van Zanderij heeft dinsdagmiddag, tussen mast 47 en 48 aan de Afobakaweg, het lichaam van de vermiste Clarissa Boldewijn aangetroffen.

De 20-jarige Clarissa was op maandag 23 januari omstreeks 08.00 uur van huis vertrokken in het voertuig van haar moeder. Zij had als bestemming de Anton de Kom Universiteit en is daarna niet meer gezien. Het voertuig waarin zij was vertrokken werd een dag later uitgebrand teruggevonden aan Groenhartweg. De politie startte gelijk een onderzoek nadat de aangifte door de familie was gedaan.

Op aanwijzing van een burger die de melding had gedaan troffen agenten in het gebied persoonlijke spullen aan, waarna de omgeving werd afgezet en later het lichaam werd gevonden.

Verder onderzoek moet meer duidelijkheid geven over de doodsoorzaak. De afdeling Kapitale Delicten heeft in verband met het onderzoek in deze zaak donderdag 26 januari de 33-jarige Jonathan L. aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen