Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Lichaam vermiste vrouw (20) gevonden

Geplaatst

op

door

De politie van Zanderij heeft dinsdagmiddag, tussen mast 47 en 48 aan de Afobakaweg, het lichaam van de vermiste Clarissa Boldewijn aangetroffen.

De 20-jarige Clarissa was op maandag 23 januari omstreeks 08.00 uur van huis vertrokken in het voertuig van haar moeder. Zij had als bestemming de Anton de Kom Universiteit en is daarna niet meer gezien. Het voertuig waarin zij was vertrokken werd een dag later uitgebrand teruggevonden aan Groenhartweg. De politie startte gelijk een onderzoek nadat de aangifte door de familie was gedaan.

Op aanwijzing van een burger die de melding had gedaan troffen agenten in het gebied persoonlijke spullen aan, waarna de omgeving werd afgezet en later het lichaam werd gevonden.

Verder onderzoek moet meer duidelijkheid geven over de doodsoorzaak. De afdeling Kapitale Delicten heeft in verband met het onderzoek in deze zaak donderdag 26 januari de 33-jarige Jonathan L. aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Twee mannen met losse handjes en verdachte seksueel misbruik opgesloten

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Waldeck in het district Nickerie heeft eerder deze week twee mannen aangehouden voor mishandeling van hun vrouwen. Het duo, de 47 – jarige Nazierhosien H en de 48 – jarige Radjinderperkash M, zijn na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) door de politie in verzekering gesteld.

De politie meldt in een bericht, dat ambtenaren van het ressort Apoera in het district Nickerie, de 32 – jarige T.R hebben aangehouden en na overleg met het OM achter slot en grendel geplaatst. Er is tegen T aangifte gedaan van seksueel misbruik, waarna hij is opgespoord en aangehouden ter voorgeleiding. Na afstemming met het OM is hij in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Lees verder

Misdaad

Van kindermisbruik verdachte multimiljonair Epstein blijft vastzitten

Geplaatst

op

door

Een rechter heeft donderdag besloten dat de Amerikaanse multimiljonair Jeffrey Epstein in de gevangenis blijft tot zijn proces. Epstein wordt ervan verdacht tientallen minderjarige meisjes te hebben misbruikt.

Epstein werd op 6 juli, nadat hij terugkeerde van een verblijf in Frankrijk, opgepakt op een vliegveld in New Jersey. Hij wordt verdacht van mensenhandel met het oog op seksuele uitbuiting en criminele samenzwering. De multimiljonair stelt onschuldig te zijn.

Omdat ze vreesden dat hij door zijn rijkdom en connecties makkelijk naar het buitenland zou kunnen vluchten drongen de openbare aanklagers er bij de rechter op aan Epstein niet op borgtocht vrij te laten of onder huisarrest te stellen. Epstein zit momenteel vast in een beruchte gevangenis in New York, het Metropolitan Correctional Center.

Lees verder

Meest gelezen

X