Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Lichaam vermiste vrouw (20) gevonden

Geplaatst

op

door

De politie van Zanderij heeft dinsdagmiddag, tussen mast 47 en 48 aan de Afobakaweg, het lichaam van de vermiste Clarissa Boldewijn aangetroffen.

De 20-jarige Clarissa was op maandag 23 januari omstreeks 08.00 uur van huis vertrokken in het voertuig van haar moeder. Zij had als bestemming de Anton de Kom Universiteit en is daarna niet meer gezien. Het voertuig waarin zij was vertrokken werd een dag later uitgebrand teruggevonden aan Groenhartweg. De politie startte gelijk een onderzoek nadat de aangifte door de familie was gedaan.

Op aanwijzing van een burger die de melding had gedaan troffen agenten in het gebied persoonlijke spullen aan, waarna de omgeving werd afgezet en later het lichaam werd gevonden.

Verder onderzoek moet meer duidelijkheid geven over de doodsoorzaak. De afdeling Kapitale Delicten heeft in verband met het onderzoek in deze zaak donderdag 26 januari de 33-jarige Jonathan L. aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Neergestoken jongen (15) wilde telefoon kopen

Geplaatst

op

door

De jongen die zaterdagavond in Amsterdam-Zuidoost werd neergestoken, had ruzie gekregen over een telefoon die hij wilde kopen. Volgens de politie mag hij zondag het ziekenhuis verlaten.

De vijftienjarige jongen uit het Groningse Winschoten was met een vriend (16) uit Beerta afgereisd naar de Bijlmer voor een telefoon. Tijdens de overdracht van het toestel, op straat bij de flat Gravestein, kregen ze ruzie en werd hij neergestoken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Een politiewoordvoerder zegt dat er zeker twee daders op de vlucht zijn geslagen. Zij zijn nog spoorloos.

De telefoon heeft de jongen niet meer gekregen, weet de zegsman.

Lees verder

Misdaad

Jongeman op straat in Amsterdamse Bijlmer neergestoken

Geplaatst

op

door

Een jonge man is zaterdagavond in Amsterdam op straat neergestoken. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd neergestoken in de buurt van flat Gravestein in de Bijlmer.

De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht.

Lees verder

Meest gelezen

X