Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Lichaam Maduro gevonden in water,twee aanhoudingen

Geplaatst

op

Img 1749975eca30 1

Dinsdag 15 september heeft de recherche twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de dood van Gregori Lindomar Maduro. Zijn lichaam werd dinsdag 7 april in Haarlem gevonden in het water van de Mooie Nel.

De twee aangehouden mannen, een 33-jarige man uit IJmuiden en een 33-jarige man uit Haarlem, worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Gregori Maduro. Beiden zijn ingesloten en zitten in beperkingen. In verband met deze beperkingen verstrekt de politie op dit moment geen nadere informatie. De recherche zet het onderzoek voort.

 

Bron : Politie/Culturu.com

 

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Misdaad

Oplichters in Suriname misbruiken naam politie-inspecteur Naarden

Geplaatst

op

Politieinspecteur Naarden

Oplichters in Suriname misbruiken de naam van hoofdinspecteur van het Korps Politie Suriname Humphrey Naarden. Hij zou grote geldbedragen in Amerikaanse dollars hebben afgetroggeld van ondernemers. Naarden zou goudverkoper zijn via het Openbaar Ministerie. In een communiqué benadrukt de politie dat hoofdinspecteur Naarden geen goudverkoper is.

Volgens de voorlichtingsdienst is het niet de eerste keer dat vermoedelijk dezelfde of meerdere oplichters de naam van Naarden misbruiken om personen op te lichten. Bij een eerder geval werd dat gedaan voor het aanvragen en verkrijgen van vuurwapenvergunningen.

Uit politieonderzoek blijkt dat kwaadwilligen telefonisch contact maken met ondernemers om goud te kopen via het parket van de procureur-generaal. Daarna wordt er een afspraak gemaakt om het geld af te geven aan een taxichauffeur voor het parketgebouw aan de Limesgracht.

Die taxichauffeur moet het geld dan brengen naar ‘Naarden’, die het goud met dezelfde bestuurder terug zal sturen. Zodra de benadeelden het geld hebben afgestaan aan de taxichauffeur horen ze niets meer van ‘Naarden’.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Man schiet dochters vriend per ongeluk dood (update)

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Bisoendew S. (61) is op zaterdag 12 september aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade met de dood als gevolg.

In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17-jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. Rampedarath is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden.

Bisoendew heeft verklaard dat hij iemand dichtbij een raam van zijn woning zag staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.

Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen.

De politie van het bureau Houttuin heeft deze zaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen