Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Levensberovingszaak opgelost: mevrouw Santokhi vermoord door schoondochter

Geplaatst

op

Brandende Kaars

De 56-jarige mevrouw Balwanti Kharagram gehuwd Santokhi is om het leven gebracht door haar schoondochter. De schoondochter heeft gisteren toegegeven dat zij haar schoonmoeder om het leven heeft gebracht.

Ook heeft ze verteld dat zij het slachtoffer ettelijke keren met een hard voorwerp op het hoofd heeft geslagen. Sectie heeft inmiddels uitgewezen dat het slachtoffer ook gewurgd is.

Het motief voor het plegen van het strafbare feit is nog niet helemaal duidelijk voor de politie. De schoondochter is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Culturu.com

3 Reacties
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vrouw joosje
zaterdag 22 augustus 2020 06:27

Schoondochter kier schoonmoeder. Die zaak stinkt. Heeft een staartje. Zeker bemoeide schoonmoeder in haar zoon zijn leven. En dan schoondochter wraak. Nooit goed te spreken. Wat er ook gebeurd niemand heeft het recht een ander te vermoorden. Streng straffen. Levenslang.

Ano
zaterdag 22 augustus 2020 12:43

Tegenwoordig hebben de jonge dames geen respect voor hun schoonmoeder, maar 1ding vergeten ze dat de dna van de schoonmoeder ook bij haar man kruipt en ook bij kinderen. Hoop dat deze dame een flinke straf krijgt, alleen vind ik jammer als ze kinderen heeft. Zo ja, als vader zijnde zou ik alle stukken bewaren, kranten berichten en van het gerechtshof. Als de kinderen volwassenen zijn geworden en ze willen weten waarom hun moeder in de gevangenis moest zou ik aan de kinderen de stukken overhandigen en daarna met hun praten met een maatschappelijk werker. Om de kinderen te beschermen… Lees verder »

Ramona
zondag 23 augustus 2020 01:36

Te veel crime patrol gekeken,nu worden de vrouwen ook geweld daders,en moordenaars.Advertentie

Misdaad

Man schiet dochters vriend per ongeluk dood (update)

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Bisoendew S. (61) is op zaterdag 12 september aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade met de dood als gevolg.

In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17-jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. Rampedarath is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden.

Bisoendew heeft verklaard dat hij iemand dichtbij een raam van zijn woning zag staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.

Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen.

De politie van het bureau Houttuin heeft deze zaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Lichaam Maduro gevonden in water,twee aanhoudingen

Geplaatst

op

Img 1749975eca30 1

Dinsdag 15 september heeft de recherche twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de dood van Gregori Lindomar Maduro. Zijn lichaam werd dinsdag 7 april in Haarlem gevonden in het water van de Mooie Nel.

De twee aangehouden mannen, een 33-jarige man uit IJmuiden en een 33-jarige man uit Haarlem, worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Gregori Maduro. Beiden zijn ingesloten en zitten in beperkingen. In verband met deze beperkingen verstrekt de politie op dit moment geen nadere informatie. De recherche zet het onderzoek voort.

 

Bron : Politie/Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen