Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Lading cocaine uit Suriname onderschept

Geplaatst

op

Coke

In het Franse Duinkerke werd op drie augustus jongstleden 1357 kilogram cocaine onderschept die in een container zat afkomstig uit Suriname. De drugs was bovenop een lading rijst vervoerd in vijftig kilogram verpakkingen. Het was de bedoeling geweest dat de container via de haven van Duinkerke naar België zou worden vervoerd.

Deze drugsvangst is één van de grootste in Duinkerke. De waarde van de drugs is geschat op meer dan vijftig miljoen euro. Het vorig jaar werd daar ook al een lading cocaine van 492 kilogram in een bananen container uit Suriname onderschept. Een gespecialiseerde Franse eenheid is belast met het onderzoek. -culturu.com

5 Reacties
5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Emanuelson, Usia
donderdag 6 augustus 2020 19:58

Het is een grote schande voor ons land Suriname. Men miet de lijn met de rijsthandelaren/exporteur goed volgen. Dan zeggen ze dat ze hard werken om rijk te worden. Jonge kerels van nog gn 40 worden in korte tijd steenrijk.

Lydia
donderdag 6 augustus 2020 20:52

Nou nou vraag ik me af hoe is dit mogelijk?
Snap je waarom ze zo rijk zijn.
Dit gaat al jaren zo .
Nu worden ze ontmaskerd.Pak al hun bezittingen af.Klaar ermee!!Sluit die bende op .

Prinses
donderdag 6 augustus 2020 21:22

Oud nieuws, het is al jaren bekend dat Suriname het heel druk heeft met drugs.
Minister Blok heeft gewoon gelijk, dit landje met een half miljoen inwoners lijkt wel een kinder speelplaats.
De hele wereld weet het behalve de Surinamers zelf.
Ik schaam mij niet, ik heb schone handen.
Elk land heeft zijn drugs bendes.

Stieko
woensdag 12 augustus 2020 17:57

Pot verwijt de ketel dat het zwart ziet!

Soldaat
woensdag 12 augustus 2020 18:38

Die Hindoestanen zijn de grootste drugsdealers van Suriname. ExportAdvertentie

Misdaad

Oplichters in Suriname misbruiken naam politie-inspecteur Naarden

Geplaatst

op

Politieinspecteur Naarden

Oplichters in Suriname misbruiken de naam van hoofdinspecteur van het Korps Politie Suriname Humphrey Naarden. Hij zou grote geldbedragen in Amerikaanse dollars hebben afgetroggeld van ondernemers. Naarden zou goudverkoper zijn via het Openbaar Ministerie. In een communiqué benadrukt de politie dat hoofdinspecteur Naarden geen goudverkoper is.

Volgens de voorlichtingsdienst is het niet de eerste keer dat vermoedelijk dezelfde of meerdere oplichters de naam van Naarden misbruiken om personen op te lichten. Bij een eerder geval werd dat gedaan voor het aanvragen en verkrijgen van vuurwapenvergunningen.

Uit politieonderzoek blijkt dat kwaadwilligen telefonisch contact maken met ondernemers om goud te kopen via het parket van de procureur-generaal. Daarna wordt er een afspraak gemaakt om het geld af te geven aan een taxichauffeur voor het parketgebouw aan de Limesgracht.

Die taxichauffeur moet het geld dan brengen naar ‘Naarden’, die het goud met dezelfde bestuurder terug zal sturen. Zodra de benadeelden het geld hebben afgestaan aan de taxichauffeur horen ze niets meer van ‘Naarden’.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Man schiet dochters vriend per ongeluk dood (update)

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Bisoendew S. (61) is op zaterdag 12 september aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade met de dood als gevolg.

In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17-jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. Rampedarath is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden.

Bisoendew heeft verklaard dat hij iemand dichtbij een raam van zijn woning zag staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.

Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen.

De politie van het bureau Houttuin heeft deze zaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen