Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Kippendief beschoten door benadeelde

Geplaatst

op

Politie Suriname

De 45-jarige Radjinderkoemar M. is geraakt door hagel uit een jachtgeweer. Via het Command Center kreeg de politie van Houttuin een dievenmelding binnen die op een adres in hun werkressort zou zijn gepleegd.

De wetsdienaren deden het woonadres aan voor onderzoek. Door de aangever is verklaard dat een dief bezig was kippen te stelen uit zijn kippenren en dat hij met zijn jachtgeweer op hem geschoten heeft.

De volgende ochtend kreeg de politie van Houttuin bericht dat een man zich op een woonadres in hun ressort bevond met schotverwondingen. De politie ging op onderzoek uit en trof een man aan met schotverwondingen veroorzaakt door een hagelpatroon.

Die man bleek de 45-jarige Radjinderkoemar M. te zijn. Hij gaf toe dat hij de avond tevoren kippen was gaan stelen. Verder zei hij dat iemand op hem geschoten had. Deze kippendief werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor medische hulp.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Radjinderkoemar in verzekering gesteld. De aangever is na verhoor heengezonden. Hij is in het bezit van een vuurwapenvergunning.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Jongen in Suriname geraakt door jachtgeweer

Geplaatst

op

Politie Vest Suriname

In Suriname is een 19-jarige per ongeluk neergeschoten tijdens de jacht te Apetina in het Boven Suriname gebied. Uit onderzoek van de politie is bewezen dat de jongen en het slachtoffer aan het jagen waren op een kudde pingo’s. de jongen is toen bij die gelegenheid geraakt.

Volgens de doktersverklaring is de gezondheidstoestand van de jongen stabiel. Na overleg met het Openbaar ministerie is de dader heengezonden. Het jachtgeweer is in beslag genomen omdat hij geen vergunning voor de wapen heeft. – Culturu.com

Lees verder

Misdaad

38-jarige man in Suriname door levenspartner vermoord

Geplaatst

op

Autobus Slachtoffer. Foto Kps

De 38-jarige Sadath Hussain is woensdag langs de Oostwestverbinding, ter hoogte van kilometer 43 in het district Commewijne, ontdekt door buurtbewoners. Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Sadath om het leven is gebracht.

Zijn ontzielde lichaam vertoonde ettelijke steekverwondingen. Er is een uitgebrande autobus in de buurt van het lijk aangetroffen. De autobus werd bestuurd door het slachtoffer. Op grond van feiten en omstandigheden bestaat het vermoeden dat de levenspartner van Hussain hem om het leven heeft gebracht. Die man moet de Cubaanse nationaliteit bezitten. Hij wordt opgespoord door de politie.

Het ontzielde lichaam van Hussain is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze strafzaak, meldt de Public Relations van de politie.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen