Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Jongeren mishandelen vrouw met scheermes en knippen haren af

Geplaatst

op

door

Een vrouw is vorige week donderdag in Maastricht bruut mishandeld en verwond door vier jongeren.

De mishandeling vond plaats op 12 september, maar is gisteren pas door de politie naar buiten gebracht.


De vrouw fietste die middag tussen 15:00 en 15:10 uur op de Molenweg richting Rothem toen het fietspad geblokkeerd werd door het viertal. Ook stonden er drie brom- of snorfietsen in de weg. De vrouw werd aan haar haren van de fiets getrokken. De jongeren knipten met een schaar stukken uit haar haren. Daar bleef het niet bij, want een van de jongens kraste met een scheermes in haar armen. Ook kreeg het slachtoffer klappen in haar gezicht.


De daders stopten met de mishandeling toen ze in de verte koplampen van een auto zagen verschijnen. Ze sprongen op hun bromfietsen en vluchtten in de richting van de wijk Amby. De jongens hadden geen helmen op.

De politie heeft de mishandelaars nog niet op weten te sporen en zoekt om die reden de bestuurder van de auto en andere getuigen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Lichtst mogelijke straf voor brandweerman die foto’s maakte van overleden Maynard

Geplaatst

op

door

De brandweerman die vorig jaar een foto maakte tijdens de reanimatie van ex-profvoetballer Kelvin Maynard heeft een schriftelijke berisping gekregen. De lichtst mogelijke straf ambtenaren kunnen krijgen door ‘plichtsverzuim’.

AT5 meldt dat de brandweerman verantwoordelijk wordt gehouden voor het in ernstige mate beschadigen van de reputatie van de Brandweer Amsterdam-Amstelland en het beschamen van het vertrouwen van de burgers in een brandweerprofessional.

De 32-jarige Maynard werd op 18 september geliquideerd in Amsterdam. Maynard beleefde zijn doorbraak bij FC Volendam en stapte in 2010 over naar het Portugese SC Olhanense. Vervolgens ging hij naar Hongarije en speelde daar voor Kecskemeti MT, maar daar werd zijn contract ontbonden. Hij kwam daarna nog uit voor onder andere FC Emmen, FC Antwerp en Burton Albion.

Lees verder

Misdaad

Ex-politieagent doodgeschoten door rovers

Geplaatst

op

door

Manodjkoemar Mohan (50) is gisteren tijdens een worsteling met twee rovers doodgeschoten. De ex-politieman raakte tijdens de beroving in een barbershop te Welgedacht A-weg slaags met de onverlaten. Hij werd in de buikstreek geraakt door een kogel afgevuurd door de rovers. Mohan overleed ter plekke, meldt de politie Public Relations.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie blijkt dat Mohan zich in de kapperszaak bevond toen de rovers de ruimte binnenkwamen. Ze beroofden een andere klant van zijn halsketting en sommeerden de kapper om ook zijn halsketting af te staan. Op gegeven moment waren de rovers en Mohan verwikkeld in een gevecht. De kapper zag zijn kans schoon en rende uit de zaak, waarna hij schoten hoorde.

Hij zag Mohan uit de barbershop komen en enkele meters verder neervallen. De ex-politieagent was in zijn buikstreek geraakt, meldt de afdeling Public Relations van de politie. De rovers hebben zich uit de voeten gemaakt. Het lijk van Mohan is voor obductie in beslag genomen.

Lees verder

Meest gelezen