Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Jongeren mishandelen Rotterdamse buschauffeur

Geplaatst

op

door

Twee jongens en een meisje van rond de vijftien jaar hebben dinsdagavond een buschauffeur mishandeld in Rotterdam. Dat gebeurde bij het 3e Katendrechtse Hoofd, zo laat de politie weten.

Het drietal sloeg en schopte de man nadat hij hen had verzocht de bus te verlaten omdat deze niet meer verder reed. In eerste instantie hadden de jongeren geen zin om de bus uit te gaan. Nadat ze alsnog morrend waren uitgestapt, begon één van de jongens tegen de bus te schoppen. Toen de buschauffeur hem daar op aansprak, begon het drietal op hem in te slaan. Hij viel op de grond en kreeg trappen na.

De chauffeur liep door de mishandeling lichte verwondingen op.
Het drietal gingen er na de daad vandoor. De politie is nog op zoek naar hen.

ANP

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Plofkraak bij geldautomaat op Postjesweg

Geplaatst

op

door

In Amsterdam is woensdagochtend een plofkraak gepleegd op een geldautomaat op de Postjesweg.    Of er buit is gemaakt, is nog onduidelijk. De straat is afgezet en er zijn specialisten ter plaatste om onderzoek te doen. Ook de politiehelikopter werd ingezet. 

Meer informatie kan de politie nog niet geven.

Lees verder

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

X