Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Jongens op brutale wijze beroofd in Haarlems park

Geplaatst

op

door

In Haarlem zijn gisteravond twee jongens brutaal beroofd van hun persoonlijke eigendommen in het Kenaupark in Haarlem.

De slachtoffers zaten rond middernacht op een bankje toen zij werden belaagd door twee personen. Eén van de twee trok daarbij volgens de politie een mes. 

De twee slachtoffers werden daardoor gedwongen hun persoonlijke eigendommen als telefoons af te geven. De twee daders gingen er daarna vandoor. 

De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving.

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Waldo

Niet alleen in Suriname zijn er rovers.overal ter wereld. Vanaf de grensen open zijn komen alle soort figuren naar Nederland om te roven. Vroeger had je dit niet. Toch verschrikkelijk.

Meli

Nee hoor. Mijn zus is gewoon op de markt gezakrold en het kan een ieder zijn. Is toch vreselijk. En weet je wat zo jammer is. Overal kan je pinnen. En de dieven weten op de markt kan je niet pinnen . Iedereen loopt op de markt met contant geld . Dus slaan ze hun slag op de markt. Ik neem net genoeg mee voor de markt. Gelukkig is je gulden een dalder waard op de markt. Dus pin ik maar 25 euro. En ik ga met genoeg spullen naar huis. Bananen. Appels peren groente. Ja hoor. Ik hoef geen… Lees verder »Advertentie

Misdaad

Lijk van pasgeboren kindje vermoedelijk aangespoeld

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Kwatta kreeg op donderdag 14 november omstreeks 18.00 uur de melding dat een lijk van een pasgeboren jongetje vermoedelijk aan de Henry Fernandesweg was aangespoeld.


De wetsdienaren deden de locatie aan en troffen ter hoogte van Tiratstan het lijk van de baby langs de oever aan. De diverse instanties werden eveneens ingeschakeld. Een arts stelde formeel de dood vast.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk ter obductie in beslag genomen. De moeder is nog niet achterhaald.

Lees verder

Misdaad

Veroorzaker dodelijke aanrijding nog voortvluchtig

Geplaatst

op

door

De automobilist die zaterdagochtend twee vrouwen dodelijk aanreed aan de Indira Gandhiweg, is nog niet aangehouden. Het voertuig, een grijs gelakte Toyota Kluger, werd uren na de aanrijding wel achterhaald aan de Nieuw Weergevondenweg en is in beslag genomen door de politie.

Volgens informatie is de bestuurder na het afleveren van het voertuig gelijk in een taxi gestapt. De eigenaar stelde de politie op de hoogte over de auto, waarvan hij gelet op de schade vermoedde dat die mogelijk betrokken was bij een aanrijding.

Bij de aanrijding kwamen de 52-jarige Ashawatie Manglie en de 56-jarige Denice Noordzee om het leven. De roekeloze autobestuurder reed het duo aan toen hij een stilstaande bus links op de Indira Gandhiweg inhaalde. Hij kwam vervolgens tegen een elektrische mast aan, maar vervolgde zijn weg en liet de slachtoffers in hulpeloze toestand achter. De politie werkt aan zijn aanhouding.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X