Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Inbreker in huis van slachtoffer aangehouden

Geplaatst

op

Vorige week zaterdag 5 november heeft de politie in het stadsressort Latour in Paramaribo een inbreker aangehouden in een woning waar hij aan het inbreken was. De 36-jarige dader is vervolgens in de gevangenis geplaatst.

De verdachte wist waarschijnlijk via een raam dat op de bovenverdieping open stond de woning binnen te treden. Eenmaal in de woning ging hij op zoek naar waardevolle spullen. Zo nam hij een mobiele telefoon mee. Toen hij zijn weg door het huis wilde vervolgen werd hij door de eigenaar van de woning ontdekt. De eigenaar schakelde direct de politie in. Eenmaal aangekomen stelde de politie direct een onderzoek in en hielden de inbreker aan in een toiletruimte op de bovenverdieping van de woning. De verdachte is naar het politiebureau gebracht en in overleg met het openbaar ministerie is hij vastgezet.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Vrouw neergestoken voor Station Sloterdijk

Geplaatst

op

De politie melde vanavond via twitter, dat op het Orlyplein bij Station Sloterdijk
een vrouw in haar schouder is gestoken. Toegesnelde agenten konden de dader kort na
het incident aanhouden. De politie doet onderzoek naar het de zaak.

Lees verder

Meest gelezen