Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Inbreker in huis van slachtoffer aangehouden

Geplaatst

op

Vorige week zaterdag 5 november heeft de politie in het stadsressort Latour in Paramaribo een inbreker aangehouden in een woning waar hij aan het inbreken was. De 36-jarige dader is vervolgens in de gevangenis geplaatst.

De verdachte wist waarschijnlijk via een raam dat op de bovenverdieping open stond de woning binnen te treden. Eenmaal in de woning ging hij op zoek naar waardevolle spullen. Zo nam hij een mobiele telefoon mee. Toen hij zijn weg door het huis wilde vervolgen werd hij door de eigenaar van de woning ontdekt. De eigenaar schakelde direct de politie in. Eenmaal aangekomen stelde de politie direct een onderzoek in en hielden de inbreker aan in een toiletruimte op de bovenverdieping van de woning. De verdachte is naar het politiebureau gebracht en in overleg met het openbaar ministerie is hij vastgezet.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen