Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Inbreker in huis van slachtoffer aangehouden

Geplaatst

op

door

Vorige week zaterdag 5 november heeft de politie in het stadsressort Latour in Paramaribo een inbreker aangehouden in een woning waar hij aan het inbreken was. De 36-jarige dader is vervolgens in de gevangenis geplaatst.

De verdachte wist waarschijnlijk via een raam dat op de bovenverdieping open stond de woning binnen te treden. Eenmaal in de woning ging hij op zoek naar waardevolle spullen. Zo nam hij een mobiele telefoon mee. Toen hij zijn weg door het huis wilde vervolgen werd hij door de eigenaar van de woning ontdekt. De eigenaar schakelde direct de politie in. Eenmaal aangekomen stelde de politie direct een onderzoek in en hielden de inbreker aan in een toiletruimte op de bovenverdieping van de woning. De verdachte is naar het politiebureau gebracht en in overleg met het openbaar ministerie is hij vastgezet.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Zwaargewonde man gevonden in hotelkamer Geleen

Geplaatst

op

door

De politie in Geleen doet onderzoek in een hotel aan de Wolfstraat. Daar is zondagmiddag in een hotelkamer een zwaargewonde man gevonden.

Op dit moment is nog niet duidelijk wat zich heeft afgespeeld. Het slachtoffer is een 31-jarige Poolse man. De politie kreeg de melding dat hij zwaargewond in de kamer lag van een andere hotelgast.

De man is naar het ziekenhuis gebracht.

ANP

Lees verder

Misdaad

Rotterdammer (25) opgepakt voor doodschieten rapper Feis

Geplaatst

op

door

De 25-jarige Rotterdammer die tijdens de jaarwisseling rapper Feis zou hebben doodgeschoten, is opgepakt. Hij werd woensdag in het Limburgse Kerkrade gearresteerd. De politie had de verdachte dinsdag op de nationale opsporingslijst gezet. Eerder werd zijn foto getoond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

De verdachte zit in volledige beperking. Dat betekent dat hij geen contact met de buitenwereld mag hebben, maar alleen met zijn advocaat. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die beslist of hij langer blijft vastzitten.

De politie had een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die zou leiden tot de arrestatie van de verdachte. Of dat bedrag wordt uitgekeerd, is nog niet bekend. De politie wil niet zeggen hoe ze hem op het spoor is gekomen. Het is niet bekend wat de man in Kerkrade deed.

Faisal Mssyeh, de echte naam van Feis, werd tijdens oud en nieuw om 04.00 uur ‘s nachts doodgeschoten op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Zijn broer raakte zwaargewond. De politie denkt dat ze zijn beschoten vanwege “een onbenullige kroegruzie”.

ANP

Lees verder

Meest gelezen