Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Het lichaam van de vermiste Jesaja Dollart gevonden

Geplaatst

op

Het lichaam dat in de Mauritskade in Amsterdam is aangetroffen blijkt van de vermiste Jesaja Dollart te zijn. Hij was sinds 17 januari vermist. Zijn lichaam werd vrijdag gevonden. Na onderzoek blijkt het dus om de 23-jarige Jesaja te gaan. Hoe hij in het water terecht is gekomen en wat de oorzaak is van zijn dood is niet bekend. De politie doet onderzoek.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Frank

    zaterdag 23 februari 2019 at 21:02

    sari sari tori.
    moge zijn ziel in vrede rusten.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen