Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Handgranaat Amsterdam verwijderd en afgevoerd

Geplaatst

op

door

De handgranaat die vrijdag werd aangetroffen in een appartementencomplex in Amsterdam is veilig verwijderd door de Explosieven Opruimingsdienst Defensie. Het explosief wordt gebracht naar een plek waar het veilig tot ontploffing gebracht kan worden.

De handgranaat werd vrijdagochtend door een omwonende gevonden aan de Eerste Coehoornstraat. Deze was vastgeplakt op een gevel met brievenbussen bij de entree van het complex.

De vondst leidde ertoe dat de politie de directe omgeving van de straat afzette.

ANP

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
flex

er is ook met een machine geweer geschoten in de oranjeboomstraat in Rotterdam. het word steeds erger. dan is Suriname nog veiliger dan nl . daar roven ze .hier ook hier gaan de mafias tekeer waar is de nl politieAdvertentie

Misdaad

Vrouw zwaargewond na aanval pitbulls, honden doodgeschoten

Geplaatst

op

door

In een woning aan de Rotterdamse Hilledijk is vannacht een vrouw zwaargewond geraakt nadat ze werd aangevallen door drie honden. De politie zag zich uiteindelijk genoodzaakt om alle drie de beesten dood te schieten. 

Rond 01.45 uur vannacht spoedde de politie zich naar een woning aan de Hilledijk op Rotterdam-Zuid, omdat er een vrouw hard aan het gillen was. 

Ter plaatse bleek zij aangevallen te zijn door drie agressieve honden. Hondengeleiders van de politie hebben hierbij nog geprobeerd de honden tot rust te brengen, maar dit mocht niet baten. Uiteindelijk werden alle drie de honden doodgeschoten.

,,De honden waren dusdanig door het dolle heen dat de agenten geen andere optie zagen”, aldus een woordvoerster.

De vrouw is met spoed en ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Of de honden eigendom waren van de vrouw en waarom zij werd aangevallen, is vooralsnog onbekend. 

Lees verder

Misdaad

Fatale steekpartij meisje (15) Breda was ‘misdrijf in relationele sfeer’

Geplaatst

op

door

De fatale steekpartij gisteren op de Bilderdijkstraat waarbij een 15-jarige meisje omkwam vond in de relationele sfeer plaats. Dat verklaart een woordvoerder tegen NU.nl. Het slachtoffer en de 16-jarige verdachte zaten bij elkaar op school

Het meisje werd gistermiddag zwaargewond in de woning, waar zij samen met haar moeder woonde, aangetroffen. Ze werd nog gereanimeerd, maar hulp mocht niet meer baten. De politie gaat er van uit dat het meisje is neergestoken.

Een 16-jarige jongen kon kort daarna elders in Breda aangehouden worden. Hij had zich zelf gemeld. Omdat de verdachte minderjarig is, wordt er verder geen informatie over zijn identiteit bekend gemaakt. 

De politie zette dinsdagmiddag tafels neer nabij de Bilderdijkstraat, zodat iedereen met elkaar in gesprek kon gaan. Ook burgemeester Depla was aanwezig. Ook kwamen jongeren bij een om het meisje te herdenken. Bij haar woning zijn bloemen neergelegd. 

Ook op het Onze Lieve Vrouwelyceum, waar Megan in 4 havo zat, werd geschokt op het nieuws gereageerd. “Vandaag, 19 augustus 2019, ontvingen we het trieste bericht van het overlijden van onze 4 havo leerlinge”, schrijft het OLV maandag op hun website. “We wensen als schoolgemeenschap haar familie, vrienden en iedereen op het OLV veel sterkte.”

Lees verder

Meest gelezen

X