Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Halve kilo goud gestolen bij overval in Paramaribo

Geplaatst

op

Bij een gewapende overval vrijdagmiddag aan de Prinsessenstraat in Paramaribo hebben twee daders vijfhonderd gram ruw goud buit gemaakt. 

Het slachtoffer van de overval zat in een taxi in de stad toen twee mannen gewapend met vuurwapens dreigden. Bij de overval is een halve kilo aan ruw goud meegenomen. Er is een vermoeden dat de daders twee Brazilianen zijn. Zowel het slachtoffer als de taxichauffeur zijn bij de overval ongedeerd gebleven. De daders waren gemaskerd en zijn gevlucht in een witte Toyota Chaser.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen