Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Halve kilo goud gestolen bij overval in Paramaribo

Geplaatst

op

Bij een gewapende overval vrijdagmiddag aan de Prinsessenstraat in Paramaribo hebben twee daders vijfhonderd gram ruw goud buit gemaakt. 

Het slachtoffer van de overval zat in een taxi in de stad toen twee mannen gewapend met vuurwapens dreigden. Bij de overval is een halve kilo aan ruw goud meegenomen. Er is een vermoeden dat de daders twee Brazilianen zijn. Zowel het slachtoffer als de taxichauffeur zijn bij de overval ongedeerd gebleven. De daders waren gemaskerd en zijn gevlucht in een witte Toyota Chaser.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Jonge vrouw in Rotterdam doodgestoken

Geplaatst

op

Een vrouw van 21 is bij een ruzie in haar woning neergestoken. Na een melding over een ruzie aan de Kerklaan, Rotterdam, ging de politie een kijkje gaan nemen en vond de gewonde vrouw, reanimatie mocht helaas niet baten. De vrouw overleed aan haar verwondingen.

De verdachte is een bekende van haar. De 23-jarige man was op weg naar Eindhoven en is daar op het station aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |