Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Grote geldbedragen gestolen bij roofoverval

Geplaatst

op

Op de vroege zondagochtend heeft er een roofoverval plaatsgevonden in een handelszaak aan de Kwattaweg in Paramaribo. Bij deze roofoverval hebben de daders grote bedragen in verschillende valuta gestolen.

De roofoverval is door vijf man gepleegd op zondagochtend 10 oktober. De daders hebben rond 2:30 uur eerst de bewaker overvallen. De bewaker, die achter het bedrijf woont, werd rond die tijd namelijk wakker van geluiden en ging kijken. Daar liep hij tegen twee mannen aan die hun gezicht hadden bedekt. Zij hebben de bewaker over het terrein gesleept naar het achterterrein. Daar heeft één van de daders drie andere compagnons opgebeld. Vervolgens is de bewaker vastgebonden en tussen voertuigen achter gelaten.
De daders zagen nu hun kans schoon om de zaak binnen te dringen via een raam. Op bewakingsbeelden is te zien dat zij bijna twee uur door het pand op zoek gaan naar geld. Dat is ze ook gelukt want de buit die zij hebben meegenomen is fors. Zo hebben ze tien duizend euro, twintig duizend US Dollar en vierentwintig duizend Surinaamse Dollar mee kunnen nemen. De bewaker kon zelfstandig uit zijn benarde positie komen en heeft toen hulp gezocht. De daders zijn vertrokken in een gereedstaande auto maar hebben wel sporen achtergelaten. In het pand zijn namelijk een keukenmes en een ijzeren staaf gevonden. Deze zijn meegenomen voor onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Jonge vrouw in Rotterdam doodgestoken

Geplaatst

op

Een vrouw van 21 is bij een ruzie in haar woning neergestoken. Na een melding over een ruzie aan de Kerklaan, Rotterdam, ging de politie een kijkje gaan nemen en vond de gewonde vrouw, reanimatie mocht helaas niet baten. De vrouw overleed aan haar verwondingen.

De verdachte is een bekende van haar. De 23-jarige man was op weg naar Eindhoven en is daar op het station aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |