Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gewonde na steekpartij bij metrostation Rotterdam

Geplaatst

op

door

Een18-jarige jongen is gisteren ernstig gewond geraakt na een steekpartij bij metrostation Hesseplaats .De jongeman zou verwondingen hebben aan zijn buik en arm. Er is ook een traumahelikopter ingezet. Aan de steekpartij ging een ruzie met vechtpartij vooraf.  Volgens een politie-woordvoerder is de aanleiding nog onduidelijk. ,,Daar doen we momenteel onderzoek naar. De politie heeft een verdachte aangehouden. We gaan verschillende getuigen spreken om helder te krijgen wat er precies is gebeurd.‘’ 

Bij het incident raakte ook een politie-agent lichtgewond. Aan mensen die de steekpartij zagen, is slachtofferhulp aangeboden. 

Na de steekpartij werd de omgeving van de Hesseplaats direct afgezet met politie-linten. 

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Hans

de straffen in nl moeten fors omhoog zodat dit soort geweld op straat stopt. elke dag moet men voorzichtig zijn voor geweld. meer blauw op straat en als het niet helpt MP om te hellen. bijstand tw verlenen. is toch van den sotte dat dit in Nederland gebeurd. waar alles goed zou zijn geregeld.Advertentie

Misdaad

Voorarrest atleet Roelf B. en medeverdachte verlengd

Geplaatst

op

door

Atleet Roelf B. en zijn medeverdachte Gert-Jan N. uit Stadskanaal blijven in elk geval tot 9 december vastzitten in de cel in Hongarije. Dat melden Hongaarse media. De twee worden verdacht van drugshandel.

B. en N. werden begin augustus op het muziekfestival Sziget in Boedapest betrapt toen ze vanuit hun tent op het festivalterrein drugs verkochten. Kort daarna vond de politie in hun auto nog eens 17 kilo drugs met een totale straatwaarde van ongeveer 300.000 euro.

In Hongarije kan het jaren duren voordat zo’n zaak door de rechter wordt behandeld. Rachel Imamkhan, de Nederlandse advocaat van B., maakte onlangs bekend dat ze wil proberen B. naar Nederland te halen, zodat hij hier zijn berechting kan afwachten.

Hongarije heeft één van de strengste anti-drugswetten van Europa. Wie wordt betrapt, hangt een jarenlange gevangenisstraf boven het hoofd.

Lees verder

Misdaad

Man met vuurwapen overvalt tabakswinkel Maassluis

Geplaatst

op

door

Een tabakswinkel in Maassluis is maandagochtend overvallen. Een man kwam even na 10:30 uur de winkel aan de Zuidvliet binnen en bedreigde een medewerker met een vuurwapen.

Eén man raakte gewond aan zijn gezicht, toen hij door de overvaller werd geslagen. De overvaller maakte niks buit. De man is nog niet gepakt. 

Het is niet de eerste keer dat de tabakswinkel aan de Zuidvliet is overvallen. Ook eind 2018 was het raak. De overvaller had toen volgens de politie een mes bij zich.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X