Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gewonde na steekpartij bij metrostation Rotterdam

Geplaatst

op

door

Een18-jarige jongen is gisteren ernstig gewond geraakt na een steekpartij bij metrostation Hesseplaats .De jongeman zou verwondingen hebben aan zijn buik en arm. Er is ook een traumahelikopter ingezet. Aan de steekpartij ging een ruzie met vechtpartij vooraf.  Volgens een politie-woordvoerder is de aanleiding nog onduidelijk. ,,Daar doen we momenteel onderzoek naar. De politie heeft een verdachte aangehouden. We gaan verschillende getuigen spreken om helder te krijgen wat er precies is gebeurd.‘’ 

Bij het incident raakte ook een politie-agent lichtgewond. Aan mensen die de steekpartij zagen, is slachtofferhulp aangeboden. 

Na de steekpartij werd de omgeving van de Hesseplaats direct afgezet met politie-linten. 

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Hans

de straffen in nl moeten fors omhoog zodat dit soort geweld op straat stopt. elke dag moet men voorzichtig zijn voor geweld. meer blauw op straat en als het niet helpt MP om te hellen. bijstand tw verlenen. is toch van den sotte dat dit in Nederland gebeurd. waar alles goed zou zijn geregeld.Advertentie

Misdaad

Vier kinderen Den Haag door vader ontvoerd, vermoedelijk naar Syrië

Geplaatst

op

door

Een vader heeft zonder toestemming zijn vier jonge kinderen meegenomen vanuit hun school in Den Haag. Het viertal is een maand geleden als vermist opgegeven door hun moeder.

Het gaat om Tala Ahmad (2), Sharifa Ahmad (3), Berivan Ahmad (5) en Hain Ahmed (7). De kinderen bevinden zich vermoedelijk in Syrië. Ze staan internationaal gesignaleerd, meldt de politie vandaag.

Volgens de politie haalde de vader zijn kinderen op 21 juni onder valse voorwendselen van school. In verband met de privacy van de kinderen besloot de politie niet meteen met een vermissingsbericht naar buiten te komen, laat een woordvoerder weten aan Omroep West. Ook zegt hij dat ze in gesprek zijn met de vader. Mensen die meer weten over de vermissing, worden opgeroepen contact op te nemen met de politie.

Lees verder

Misdaad

Achtervolging gestolen Tesla Rotterdam eindigt in crash

Geplaatst

op

door

De politie heeft, na een wilde achtervolging door Rotterdam-Zuid, een 35-jarige man opgepakt die een Tesla had gestolen.

De man werd klemgereden op de Lodewijk Pincoffsweg. Volgens de Rotterdamse politie heeft hij  geen vaste woon- of verblijfplaats.

De man was ’waarschijnlijk onder invloed van drugs’, en raakte tijdens zijn vlucht voor de politie een andere auto op de Laan op Zuid. De elektrische auto, een Model S van meer dan een ton, raakte daardoor flink beschadigd. 

De bestuurder is meegenomen naar het bureau

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X