Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gewapende overval in Paramaribo

Geplaatst

op

In de nacht van maandag op dinsdag heeft er een gewapende overval plaatsgevonden aan de Hernhutterstraat in Paramaribo. Bij de overval is een geldbedrag buitgemaakt.

Dinsdagochtend vroeg omstreeks 03:30 kwam een gewapende man een pand binnen aan de Hernhutterstraat in de Surinaamse hoofdstad. De dader bedreigde het slachtoffer met een vuistvuurwapen. De dader is er vervolgens met een bedrag van SRD 930 vandoor gegaan. Bij de overval heeft het slachtoffer geen letsel opgelopen. Het slachtoffer had de politie ingeschakeld en die zijn direct gekomen. Tot op heden is er nog geen verdachte aangehouden, het onderzoek van de politie loopt nog.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen