Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gewapende overval in Paramaribo

Geplaatst

op

door

In de nacht van maandag op dinsdag heeft er een gewapende overval plaatsgevonden aan de Hernhutterstraat in Paramaribo. Bij de overval is een geldbedrag buitgemaakt.

Dinsdagochtend vroeg omstreeks 03:30 kwam een gewapende man een pand binnen aan de Hernhutterstraat in de Surinaamse hoofdstad. De dader bedreigde het slachtoffer met een vuistvuurwapen. De dader is er vervolgens met een bedrag van SRD 930 vandoor gegaan. Bij de overval heeft het slachtoffer geen letsel opgelopen. Het slachtoffer had de politie ingeschakeld en die zijn direct gekomen. Tot op heden is er nog geen verdachte aangehouden, het onderzoek van de politie loopt nog.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Vrouw in haar woning vermoord

Geplaatst

op

door

Bibi Fareeda Nisha Hakim (64), die in Guyana is geboren, is donderdagavond dood aangetroffen in haar woning aan de Swastikasweg te Kwatta. De afdeling Public Relations van de politie meldt, dat zij hoogstwaarschijnlijk om het leven is gebracht omdat haar lichaam duidelijk sporen van geweld vertoont. De woning is overhoop gehaald.

Het ontzielde lichaam van de vrouw, is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Een kleinzoon van de overledene heeft het lijk in de woning aangetroffen. De vrouw woonde samen met haar man, zoon en kleinzoon op het adres.

Lees verder

Misdaad

Man met schotwond klampt auto aan

Geplaatst

op

door

In het Brabantse Veen heeft een gewonde man  vrijdagmiddag een auto staande gehouden. Hij bleek een schotwond te hebben. De verdachte van de schietpartij is mogelijk weggereden in een grijze auto. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt.

De man liep vrijdagmiddag rond half vijf door de Wielstraat toen hij een voorbijrijdende auto tegenhield. Hij bloedde heftig en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politiehelikopter heeft in de omgeving gezocht naar de verdachte. Het is nog niet bekend wat er precies gebeurd is.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X