Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gewapende overval op klaarlichte dag

Geplaatst

op

Dat criminelen de politie en getuigen steeds minder schuwen maakten twee daders gister maar weer eens duidelijk. Op klaarlichte dag hebben twee mannen een overval gepleegd op de kruising tussen de Kwattaweg en de Flusstraat in Paramaribo.

Het tweetal heeft met een vuistvuurwapen een overval gepleegd en daarmee 2000 Amerikaanse dollar en 2000 euro buit gemaakt. Daarnaast hebben ze ook een onbekend geldbedrag aan Surinaamse dollars mee geroofd. De politie heeft verder geen informatie over deze daad verstrekt, behalve dat de twee criminelen nog op de vlucht zijn.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Jonge vrouw in Rotterdam doodgestoken

Geplaatst

op

Een vrouw van 21 is bij een ruzie in haar woning neergestoken. Na een melding over een ruzie aan de Kerklaan, Rotterdam, ging de politie een kijkje gaan nemen en vond de gewonde vrouw, reanimatie mocht helaas niet baten. De vrouw overleed aan haar verwondingen.

De verdachte is een bekende van haar. De 23-jarige man was op weg naar Eindhoven en is daar op het station aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |