Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gewapende overval op klaarlichte dag

Geplaatst

op

Dat criminelen de politie en getuigen steeds minder schuwen maakten twee daders gister maar weer eens duidelijk. Op klaarlichte dag hebben twee mannen een overval gepleegd op de kruising tussen de Kwattaweg en de Flusstraat in Paramaribo.

Het tweetal heeft met een vuistvuurwapen een overval gepleegd en daarmee 2000 Amerikaanse dollar en 2000 euro buit gemaakt. Daarnaast hebben ze ook een onbekend geldbedrag aan Surinaamse dollars mee geroofd. De politie heeft verder geen informatie over deze daad verstrekt, behalve dat de twee criminelen nog op de vlucht zijn.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen