Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gewapende overval op acht personen in Brownsweg

Geplaatst

op

In het Surinaamse binnenland gelegen Brownsweg hebben vijf gemaskerde en gewapende mannen een groep mensen beroofd en gekneveld.

Vijf mannen waren gewapend en gemaskerd en hebben een groep van acht personen overvallen en bestolen. Bij deze beroving werden meerdere personen gekneveld. Twee van de slachtoffers zijn hierbij gewond geraakt. Naar verluidt hebben de daders ruw goud, geld, sieraden, mobiele telefoons en een paspoort meegenomen. De daders zijn nog niet opgespoord door de politie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen