Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gewapende overval op acht personen in Brownsweg

Geplaatst

op

In het Surinaamse binnenland gelegen Brownsweg hebben vijf gemaskerde en gewapende mannen een groep mensen beroofd en gekneveld.

Vijf mannen waren gewapend en gemaskerd en hebben een groep van acht personen overvallen en bestolen. Bij deze beroving werden meerdere personen gekneveld. Twee van de slachtoffers zijn hierbij gewond geraakt. Naar verluidt hebben de daders ruw goud, geld, sieraden, mobiele telefoons en een paspoort meegenomen. De daders zijn nog niet opgespoord door de politie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Jonge vrouw in Rotterdam doodgestoken

Geplaatst

op

Een vrouw van 21 is bij een ruzie in haar woning neergestoken. Na een melding over een ruzie aan de Kerklaan, Rotterdam, ging de politie een kijkje gaan nemen en vond de gewonde vrouw, reanimatie mocht helaas niet baten. De vrouw overleed aan haar verwondingen.

De verdachte is een bekende van haar. De 23-jarige man was op weg naar Eindhoven en is daar op het station aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |