Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gewapende overval in Albina

Geplaatst

op

Vrijdagavond heeft er in Albina een gewapende overval plaatsgevonden aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van kilometer 134. Bij de roofoverval hebben meerdere daders persoonlijke eigendommen buit gemaakt.

Drie gemaskerde rovers zouden een man en vrouw hebben overvallen. Hierbij zou de vrouw gekneveld zijn. De drie gewapende overvallers hebben onder meer twee jachtgeweren, sieraden en geld meegenomen. Na de overval zijn de mannen de bossen in gevlucht. De politie van Albina doet nog onderzoek naar de daders.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Jonge vrouw in Rotterdam doodgestoken

Geplaatst

op

Een vrouw van 21 is bij een ruzie in haar woning neergestoken. Na een melding over een ruzie aan de Kerklaan, Rotterdam, ging de politie een kijkje gaan nemen en vond de gewonde vrouw, reanimatie mocht helaas niet baten. De vrouw overleed aan haar verwondingen.

De verdachte is een bekende van haar. De 23-jarige man was op weg naar Eindhoven en is daar op het station aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |