Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gewapende overval in Albina

Geplaatst

op

Vrijdagavond heeft er in Albina een gewapende overval plaatsgevonden aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van kilometer 134. Bij de roofoverval hebben meerdere daders persoonlijke eigendommen buit gemaakt.

Drie gemaskerde rovers zouden een man en vrouw hebben overvallen. Hierbij zou de vrouw gekneveld zijn. De drie gewapende overvallers hebben onder meer twee jachtgeweren, sieraden en geld meegenomen. Na de overval zijn de mannen de bossen in gevlucht. De politie van Albina doet nog onderzoek naar de daders.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen