Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gewapende overval in Albina

Geplaatst

op

door

Vrijdagavond heeft er in Albina een gewapende overval plaatsgevonden aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van kilometer 134. Bij de roofoverval hebben meerdere daders persoonlijke eigendommen buit gemaakt.

Drie gemaskerde rovers zouden een man en vrouw hebben overvallen. Hierbij zou de vrouw gekneveld zijn. De drie gewapende overvallers hebben onder meer twee jachtgeweren, sieraden en geld meegenomen. Na de overval zijn de mannen de bossen in gevlucht. De politie van Albina doet nog onderzoek naar de daders.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Neergestoken jongen (15) wilde telefoon kopen

Geplaatst

op

door

De jongen die zaterdagavond in Amsterdam-Zuidoost werd neergestoken, had ruzie gekregen over een telefoon die hij wilde kopen. Volgens de politie mag hij zondag het ziekenhuis verlaten.

De vijftienjarige jongen uit het Groningse Winschoten was met een vriend (16) uit Beerta afgereisd naar de Bijlmer voor een telefoon. Tijdens de overdracht van het toestel, op straat bij de flat Gravestein, kregen ze ruzie en werd hij neergestoken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Een politiewoordvoerder zegt dat er zeker twee daders op de vlucht zijn geslagen. Zij zijn nog spoorloos.

De telefoon heeft de jongen niet meer gekregen, weet de zegsman.

Lees verder

Misdaad

Jongeman op straat in Amsterdamse Bijlmer neergestoken

Geplaatst

op

door

Een jonge man is zaterdagavond in Amsterdam op straat neergestoken. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd neergestoken in de buurt van flat Gravestein in de Bijlmer.

De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht.

Lees verder

Meest gelezen

X