Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gevecht tussen broers in Suriname eindigt in dodelijke steekpartij

Geplaatst

op

Politie Suriname

De 19-jarige Randel is door de politie van het bureau Uitvlugt, aangehouden in de omgeving van zijn woonadres te Uitvlugt. Randel is in verzekering gesteld voor onder andere zware mishandeling van zijn broer die als gevolg daarvan is overleden.

Randel heeft zijn 39-jarige broer Clarence Landveld tijdens een gevecht met een mes gestoken in zijn buikstreek en in de rug. Het slachtoffer is door huisgenoten gebracht naar het ziekenhuis waar hij is overleden.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat er een gevecht ontstond tussen de broers in de keuken van hun huis. Tijdens de worsteling pakte Randel een mes en bracht daarmee zijn oudere broer steekverwondingen toe. Randel is ook gewond geraakt. Hij had kapverwondingen aan zijn hoofd. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe hij de verwondingen heeft opgelopen.

Het lijk van Clarence is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Randel is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

1 Reactie
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Pocorni
vrijdag 1 mei 2020 03:23

Hajbaja is vreselyk erg hoorAdvertentie

Misdaad

Jongen in Suriname geraakt door jachtgeweer

Geplaatst

op

Politie Vest Suriname

In Suriname is een 19-jarige per ongeluk neergeschoten tijdens de jacht te Apetina in het Boven Suriname gebied. Uit onderzoek van de politie is bewezen dat de jongen en het slachtoffer aan het jagen waren op een kudde pingo’s. de jongen is toen bij die gelegenheid geraakt.

Volgens de doktersverklaring is de gezondheidstoestand van de jongen stabiel. Na overleg met het Openbaar ministerie is de dader heengezonden. Het jachtgeweer is in beslag genomen omdat hij geen vergunning voor de wapen heeft. – Culturu.com

Lees verder

Misdaad

38-jarige man in Suriname door levenspartner vermoord

Geplaatst

op

Autobus Slachtoffer. Foto Kps

De 38-jarige Sadath Hussain is woensdag langs de Oostwestverbinding, ter hoogte van kilometer 43 in het district Commewijne, ontdekt door buurtbewoners. Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Sadath om het leven is gebracht.

Zijn ontzielde lichaam vertoonde ettelijke steekverwondingen. Er is een uitgebrande autobus in de buurt van het lijk aangetroffen. De autobus werd bestuurd door het slachtoffer. Op grond van feiten en omstandigheden bestaat het vermoeden dat de levenspartner van Hussain hem om het leven heeft gebracht. Die man moet de Cubaanse nationaliteit bezitten. Hij wordt opgespoord door de politie.

Het ontzielde lichaam van Hussain is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze strafzaak, meldt de Public Relations van de politie.

Lees verder

Meest gelezen