Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gevangenen ontsnapt uit cellencomplex Houttuin

Geplaatst

op

Uit het cellencomplex van de politiepost Houttuin zijn gisteravond twee gevangenen ontsnapt. Marcel B. (42) en celgenoot Shaquil H. (19) wisten, op maandag 2 januari omstreeks 21.00 uur, te ontsnappen door de tralies door te zagen, zonder dat men er lucht van kreeg.

Shakiel H. wonende in Maretraite project zat vast voor een zedendelict en Marcel B., wonende aan de Sekrepatoestraat, voor poging tot doodslag en zware mishandeling.

De verdachten zijn nog voortvluchtig. De politie vraagt daarom vooral bewoners in de omgeving Houttuin en Highway alert en voorzichtig te zijn en verdacht gedrag meteen door te geven aan de Meldkamer van de politie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Kinderen gewond bij schietpartij in Helmond

Geplaatst

op

Bij een schietpartij in Helmond zijn een meisje van 2 en een meisje van 15 gewond geraakt, meldt de politie. De dader schoot op inzittenden in een auto en raakte daarbij de kinderen. Een verdachte is inmiddels opgepakt.

Het meisje van 2 zat achterop bij haar moeder op de fiets. Ze is gewond aan haar been en wordt behandeld in het ziekenhuis. Het 15-jarige meisje raakte gewond aan haar arm. Zij is inmiddels weer thuis. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Douaniers verdacht van corruptie

Geplaatst

op

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar drie douaniers wegens verdenkingen van corruptie en witwassen in de Rotterdamse haven.

Zij kwamen in beeld door het doen van opvallende uitgaven, bevestigt het OM na berichtgeving van De Telegraaf over de kwestie.

De douaniers van 31, 34 en 37 jaar zijn afkomstig uit Schiedam, Den Haag en Rotterdam. Ze zijn niet opgepakt, maar invallen bij de verdachten leverden 150.000 euro aan contant geld, sieraden en dure horloges op.

ANP

Lees verder

Meest gelezen