Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gevangenen ontsnapt uit cellencomplex Houttuin

Geplaatst

op

Uit het cellencomplex van de politiepost Houttuin zijn gisteravond twee gevangenen ontsnapt. Marcel B. (42) en celgenoot Shaquil H. (19) wisten, op maandag 2 januari omstreeks 21.00 uur, te ontsnappen door de tralies door te zagen, zonder dat men er lucht van kreeg.

Shakiel H. wonende in Maretraite project zat vast voor een zedendelict en Marcel B., wonende aan de Sekrepatoestraat, voor poging tot doodslag en zware mishandeling.

De verdachten zijn nog voortvluchtig. De politie vraagt daarom vooral bewoners in de omgeving Houttuin en Highway alert en voorzichtig te zijn en verdacht gedrag meteen door te geven aan de Meldkamer van de politie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Misdaad

Man probeert conducteur te wurgen

Geplaatst

op

Een 39-jarige treinreiziger is op station Alphen aan den Rijn aangehouden door de politie, hij had kort daarvoor twee conducteurs had aangevallen, hij probeerde een van de conducteurs te wurgen. Na de melding stonden agenten hem op te wachten op het perron. Bij het openen van de treindeuren viel de verdachte ook de agenten aan. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie. De agenten gebruikten pepperspray en de wapenstok om hem in de boeien te slaan. Tegen de man is aangifte gedaan door de conducteurs en agenten. Hoe het met de conducteur gaat is nog onduidelijk.

Lees verder

Meest gelezen