Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Gevangenen ontsnapt uit cellencomplex Houttuin

Geplaatst

op

door

Uit het cellencomplex van de politiepost Houttuin zijn gisteravond twee gevangenen ontsnapt. Marcel B. (42) en celgenoot Shaquil H. (19) wisten, op maandag 2 januari omstreeks 21.00 uur, te ontsnappen door de tralies door te zagen, zonder dat men er lucht van kreeg.

Shakiel H. wonende in Maretraite project zat vast voor een zedendelict en Marcel B., wonende aan de Sekrepatoestraat, voor poging tot doodslag en zware mishandeling.

De verdachten zijn nog voortvluchtig. De politie vraagt daarom vooral bewoners in de omgeving Houttuin en Highway alert en voorzichtig te zijn en verdacht gedrag meteen door te geven aan de Meldkamer van de politie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X