Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Geestesgestoorde neef kapt politieagent in Suriname

Geplaatst

op

Politie Suriname

De 43-jarige geestesgestoorde man Jerry K. is door de politie van Brokopondo opgespoord en aangehouden. Een politieambtenaar, een neef van de geestesgestoorde tevens verzorger van hem, werd door dorpsgenoten op de hoogte gesteld van het feit dat Jerry met een houwer achter een kind rende.

De wetsdienaar begaf zich naar de plek van het voorval en het lukte hem om Jerry tot bedaren te brengen. Vervolgens probeerde de politieman Jerry zover te krijgen om de houwer af te staan. Echter zonder succes. De politieambtenaar nam toen het besluit om assistentie te vragen aan de plaatselijke collega’s. Terwijl de politieman opbelde leek het alsof Jerry wegliep. In plaats daarvan viel hij de politieman van achteren aan.

Op het moment dat de politieman zich omkeerde kapte Jerry hem met de houwer in zijn gelaat. Na zijn daad vluchtte hij het bos in. De politieman raakte zwaar gewond en is na de eerste medische behandeling verwezen naar een kaak- en plastische chirurg.

Jerry werd dezelfde dag aangehouden nadat hij vanuit het bos tevoorschijn was gekomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de geestesgestoorde man voor psychiatrische behandeling overgebracht naar het Psychiatrisch Centrum in Paramaribo.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Jongen in Suriname geraakt door jachtgeweer

Geplaatst

op

Politie Vest Suriname

In Suriname is een 19-jarige per ongeluk neergeschoten tijdens de jacht te Apetina in het Boven Suriname gebied. Uit onderzoek van de politie is bewezen dat de jongen en het slachtoffer aan het jagen waren op een kudde pingo’s. de jongen is toen bij die gelegenheid geraakt.

Volgens de doktersverklaring is de gezondheidstoestand van de jongen stabiel. Na overleg met het Openbaar ministerie is de dader heengezonden. Het jachtgeweer is in beslag genomen omdat hij geen vergunning voor de wapen heeft. – Culturu.com

Lees verder

Misdaad

38-jarige man in Suriname door levenspartner vermoord

Geplaatst

op

Autobus Slachtoffer. Foto Kps

De 38-jarige Sadath Hussain is woensdag langs de Oostwestverbinding, ter hoogte van kilometer 43 in het district Commewijne, ontdekt door buurtbewoners. Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Sadath om het leven is gebracht.

Zijn ontzielde lichaam vertoonde ettelijke steekverwondingen. Er is een uitgebrande autobus in de buurt van het lijk aangetroffen. De autobus werd bestuurd door het slachtoffer. Op grond van feiten en omstandigheden bestaat het vermoeden dat de levenspartner van Hussain hem om het leven heeft gebracht. Die man moet de Cubaanse nationaliteit bezitten. Hij wordt opgespoord door de politie.

Het ontzielde lichaam van Hussain is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze strafzaak, meldt de Public Relations van de politie.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen