Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Duo op fiets berooft bejaarde man in Paramaribo

Geplaatst

op

Twee mannen op een fiets hebben gisteren in Paramaribo een 65-jarige man beroofd. De beroving vond plaats op de Schimmelpennickstraat en de daders hebben een geldbedrag buit gemaakt.

Het 65-jarige slachtoffer liep op straat om de bus te pakken op de Kwattaweg toen hij werd aangevallen door twee mannen op een fiets. Zij bedreigden de man met een mes en een vuurwapen en dwongen hem om zijn bezittingen af te staan. De mannen hebben in totaal 1150 SRD meegenomen en zijn gevlucht in de richting van de Leeuwensteinstraat. Het slachtoffer is niet gewond geraakt bij de beroving.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Shirley

    woensdag 2 november 2016 at 04:43

    Aha. .ik geloof er heilig in dat de 2 ellendelingen een tip hebben gekregen. Dit srt mensen moeten ze aan de hoogste manjaboom laten slingeren. Is wel makkelijk oude mensen te beroven en hen de stuipen op het lijf te jagen, hè?

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Douaniers verdacht van corruptie

Geplaatst

op

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar drie douaniers wegens verdenkingen van corruptie en witwassen in de Rotterdamse haven.

Zij kwamen in beeld door het doen van opvallende uitgaven, bevestigt het OM na berichtgeving van De Telegraaf over de kwestie.

De douaniers van 31, 34 en 37 jaar zijn afkomstig uit Schiedam, Den Haag en Rotterdam. Ze zijn niet opgepakt, maar invallen bij de verdachten leverden 150.000 euro aan contant geld, sieraden en dure horloges op.

ANP

Lees verder

Misdaad

Dodelijke steekpartij in Den Haag

Geplaatst

op

Een 25-jarige man is in het ziekenhuis overleden nadat hij donderdagavond was neergestoken op de Weimarstraat in Den Haag. De politie heeft in verband met de steekpartij een 27-jarige man opgepakt.

Agenten vonden het slachtoffer in kritieke toestand op straat. Hij werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar overleed daar later. De verdachte zit nog vast, aldus de politie.

Lees verder

Meest gelezen