Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Duo op fiets berooft bejaarde man in Paramaribo

Geplaatst

op

door

Twee mannen op een fiets hebben gisteren in Paramaribo een 65-jarige man beroofd. De beroving vond plaats op de Schimmelpennickstraat en de daders hebben een geldbedrag buit gemaakt.

Het 65-jarige slachtoffer liep op straat om de bus te pakken op de Kwattaweg toen hij werd aangevallen door twee mannen op een fiets. Zij bedreigden de man met een mes en een vuurwapen en dwongen hem om zijn bezittingen af te staan. De mannen hebben in totaal 1150 SRD meegenomen en zijn gevlucht in de richting van de Leeuwensteinstraat. Het slachtoffer is niet gewond geraakt bij de beroving.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Shirley

Aha. .ik geloof er heilig in dat de 2 ellendelingen een tip hebben gekregen. Dit srt mensen moeten ze aan de hoogste manjaboom laten slingeren. Is wel makkelijk oude mensen te beroven en hen de stuipen op het lijf te jagen, hè?Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X