Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Duo op fiets berooft bejaarde man in Paramaribo

Geplaatst

op

Twee mannen op een fiets hebben gisteren in Paramaribo een 65-jarige man beroofd. De beroving vond plaats op de Schimmelpennickstraat en de daders hebben een geldbedrag buit gemaakt.

Het 65-jarige slachtoffer liep op straat om de bus te pakken op de Kwattaweg toen hij werd aangevallen door twee mannen op een fiets. Zij bedreigden de man met een mes en een vuurwapen en dwongen hem om zijn bezittingen af te staan. De mannen hebben in totaal 1150 SRD meegenomen en zijn gevlucht in de richting van de Leeuwensteinstraat. Het slachtoffer is niet gewond geraakt bij de beroving.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Shirley

    woensdag 2 november 2016 at 04:43

    Aha. .ik geloof er heilig in dat de 2 ellendelingen een tip hebben gekregen. Dit srt mensen moeten ze aan de hoogste manjaboom laten slingeren. Is wel makkelijk oude mensen te beroven en hen de stuipen op het lijf te jagen, hè?

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen