Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Drugsvliegtuig voor Suriname crashed in Guyana

Geplaatst

op

Ces

De politie in Guyana werd zondag 13 september getipt omtrent een Cessna vliegtuig in regio 7 omstreeks 22.20 uur. De politie van Issano, Regio Zeven, ging op basis van de ontvangen informatie naar de 9 Miles Airstrip, Issano, Middle Mazaruni River, waar zij de rood-witte 206 Cessna, vermoedelijk een Braziliaans vliegtuig aantroffen en drie buitenlandse mannen. Ze zijn geïdentificeerd als een 38-jarige piloot van Boa Vista, Brazilië, een 29-jarige piloot uit Temeremo, Venezuela en een 35-jarige internettechnicus uit Manaus, Brazilië.

De mannen werden ondervraagd door middel van Google Translator en er werd uit begrepen dat ze met een ander vliegtuig op weg waren naar Suriname toen dat vliegtuig mechanische problemen kreeg en daardoor crashte. Hierdoor liep een van de inzittenden een gebroken rechterarm en lichte blauwe plekken in zijn gezicht op, waarvan hij bevestigde dat hij deze had opgelopen door de plotselinge botsing. Er was geen zichtbare schade aan het vliegtuig te zien en er werd ook niets illegaals gevonden. De drie mannen werden gearresteerd en in hechtenis genomen, en hun persoonlijke bezittingen: mobiele telefoons, satelliet telefoon, id-kaarten en andere items werden in beslag genomen

Het gecrasht toestel waarover de verdachten het hadden is gisteren iets meer dan 500 meter van het andere vliegtuig gevonden zegt regio Commandant Dion Moore. In het toestel is een dode man en hoeveelheid drug, naar alle waarschijnlijkheid cocaïne gevonden. Beide vliegtuigen zijn onder politiebewaking. Het onderzoek wordt voortgezet. – culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dadaja
woensdag 16 september 2020 22:36

Weer een mislukt coca transport van Bouterse. Ja hoor. Hij moest wel.
Hoefdraad zit op zijn onderduik adres op brokobaka. En dikke Hoefdraad is een grote vreedzak en moet gevoed worden. Dus Bouterse ging weer husselen.

Laatst bewerkt op 11 dagen geleden door dadaja


Advertentie

Misdaad

Delano L. aangehouden voor verduistering

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

De 53-jarige Delano L. op woensdag 16 september  aangehouden en opgesloten voor verduistering.

Delano, die als parkeerwachter werkzaam is nabij de Centrale Markt, wist meerdere personen ervan te overtuigen dat hij vreemde valuta voor hun kon kopen tegen een redelijke prijs. Naderhand kwamen de mensen erachter dat wat Delano vertelde een leugen was.

Een aantal personen hebben aangifte van verduistering gedaan tegen Delano. Het Surinaams geld dat Delano van aangevers ontvangen heeft om vreemde valuta te kopen heeft hij ten eigen bate aangewend. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Delano, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek contra Delano.

Overige benadeelden, die aangifte wensen te doen, worden opgeroepen in contact te treden met de afdeling Kapitale Delicten. Deze afdeling is ondergebracht op het politie bureau Nieuwe-Haven.

 

Bron : KPS

Lees verder

Misdaad

Oplichters in Suriname misbruiken naam politie-inspecteur Naarden

Geplaatst

op

Politieinspecteur Naarden

Oplichters in Suriname misbruiken de naam van hoofdinspecteur van het Korps Politie Suriname Humphrey Naarden. Hij zou grote geldbedragen in Amerikaanse dollars hebben afgetroggeld van ondernemers. Naarden zou goudverkoper zijn via het Openbaar Ministerie. In een communiqué benadrukt de politie dat hoofdinspecteur Naarden geen goudverkoper is.

Volgens de voorlichtingsdienst is het niet de eerste keer dat vermoedelijk dezelfde of meerdere oplichters de naam van Naarden misbruiken om personen op te lichten. Bij een eerder geval werd dat gedaan voor het aanvragen en verkrijgen van vuurwapenvergunningen.

Uit politieonderzoek blijkt dat kwaadwilligen telefonisch contact maken met ondernemers om goud te kopen via het parket van de procureur-generaal. Daarna wordt er een afspraak gemaakt om het geld af te geven aan een taxichauffeur voor het parketgebouw aan de Limesgracht.

Die taxichauffeur moet het geld dan brengen naar ‘Naarden’, die het goud met dezelfde bestuurder terug zal sturen. Zodra de benadeelden het geld hebben afgestaan aan de taxichauffeur horen ze niets meer van ‘Naarden’.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen