Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Drugssmokkelaar gepakt op Zanderij

Geplaatst

op

Op de internationale luchthaven van Suriname, de Johan Adolf Pengel Luchthaven, is een 46 jarige man opgepakt door het Bestrijding Internationale Drugteam (BID) voor drugssmokkel.

De verdachte, die de Nederlandse nationaliteit heeft, liep tijdens een visitatie door de autoriteiten tegen de lamp. De man vervoerde in zijn reiskoffer negen pakken met cocaïne. De drugs hebben in totaal een gewicht van meer dan vier kilogram. De verdachte is direct vast gezet en de drugs zijn overgedragen aan de afdeling narcotica brigade voor verder onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen