Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Drugssmokkelaar gepakt op Zanderij

Geplaatst

op

door

Op de internationale luchthaven van Suriname, de Johan Adolf Pengel Luchthaven, is een 46 jarige man opgepakt door het Bestrijding Internationale Drugteam (BID) voor drugssmokkel.

De verdachte, die de Nederlandse nationaliteit heeft, liep tijdens een visitatie door de autoriteiten tegen de lamp. De man vervoerde in zijn reiskoffer negen pakken met cocaïne. De drugs hebben in totaal een gewicht van meer dan vier kilogram. De verdachte is direct vast gezet en de drugs zijn overgedragen aan de afdeling narcotica brigade voor verder onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Neergestoken jongen (15) wilde telefoon kopen

Geplaatst

op

door

De jongen die zaterdagavond in Amsterdam-Zuidoost werd neergestoken, had ruzie gekregen over een telefoon die hij wilde kopen. Volgens de politie mag hij zondag het ziekenhuis verlaten.

De vijftienjarige jongen uit het Groningse Winschoten was met een vriend (16) uit Beerta afgereisd naar de Bijlmer voor een telefoon. Tijdens de overdracht van het toestel, op straat bij de flat Gravestein, kregen ze ruzie en werd hij neergestoken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Een politiewoordvoerder zegt dat er zeker twee daders op de vlucht zijn geslagen. Zij zijn nog spoorloos.

De telefoon heeft de jongen niet meer gekregen, weet de zegsman.

Lees verder

Misdaad

Jongeman op straat in Amsterdamse Bijlmer neergestoken

Geplaatst

op

door

Een jonge man is zaterdagavond in Amsterdam op straat neergestoken. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd neergestoken in de buurt van flat Gravestein in de Bijlmer.

De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht.

Lees verder

Meest gelezen

X