Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Drugssmokkelaar gepakt op Zanderij

Geplaatst

op

Op de internationale luchthaven van Suriname, de Johan Adolf Pengel Luchthaven, is een 46 jarige man opgepakt door het Bestrijding Internationale Drugteam (BID) voor drugssmokkel.

De verdachte, die de Nederlandse nationaliteit heeft, liep tijdens een visitatie door de autoriteiten tegen de lamp. De man vervoerde in zijn reiskoffer negen pakken met cocaïne. De drugs hebben in totaal een gewicht van meer dan vier kilogram. De verdachte is direct vast gezet en de drugs zijn overgedragen aan de afdeling narcotica brigade voor verder onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Jonge vrouw in Rotterdam doodgestoken

Geplaatst

op

Een vrouw van 21 is bij een ruzie in haar woning neergestoken. Na een melding over een ruzie aan de Kerklaan, Rotterdam, ging de politie een kijkje gaan nemen en vond de gewonde vrouw, reanimatie mocht helaas niet baten. De vrouw overleed aan haar verwondingen.

De verdachte is een bekende van haar. De 23-jarige man was op weg naar Eindhoven en is daar op het station aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |