Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Drugssmokkelaar aangehouden met ruim 7 kilogram cocaïne

Geplaatst

op

door

Serfrans T. (24) is door het Bestrijding Internationale Drugsteam (BID-team) op de Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden met ruim 7 kilogram cocaïne. Het spul is in zijn handbagage aangetroffen. Serfrans, die op vertrek stond naar Trinidad met als bestemming Bahamas, is aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de Narcotica Brigade. De cocaïne is in beslag genomen.

Bij de voorgeleiding heeft hij verklaard dat hij de drugs van een man heeft gekregen, die hem U$ 4.500 dollar zou betalen. Echter had hij reeds U$ 2.000 ontvangen. Dit geld is ook op Serfrans aangetroffen en in beslag genomen. Verder heeft hij verklaard, dat hij vorig jaar in Parijs ter zake overtreding Wet Verdovende Middelen is aangehouden en voor 4,5 maand in verzekering is gesteld.

Serfrans die niet heeft geleerd uit zijn fouten, is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Twee mannen zwaar mishandeld in parkeergarage Delft

Geplaatst

op

door

Maandagochtend zijn twee mannen zwaar mishandeld in een parkeergarage aan het Vesteplein in Delft. De twee mannen kregen volgens getuigen eerder op de nacht ruzie met een andere groep mannen bij Club Sow (vrml Club Caesar). De tegenpartij werd hierna uit de club gezet.

Toen beide mannen vertrokken uit Club Sow en naar hun geparkeerde voertuig liepen die geparkeerd stond in de garage werden zij opgewacht door de groep mannen die uit de club waren gezet, bij aankomst bij de auto werden de mannen zwaar mishandeld, de bestuurder van de auto probeerde hieraan te ontkomen door weg te rijden maar knalde recht door de gevel van de parkeergarage en kwam tegen een muur tot stilstand.

De tegenpartij is hierna direct gevlucht, beide mannen bleven gewond achter. De politie, ambulancedienst en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Beide gewonden zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd en hierna vervoerd naar het ziekenhuis. De schade aan de parkeergarage is groot, de beheerder moet deze schade herstellen. De politie is een onderzoek gestart naar de gebeurtenis.

Lees verder

Misdaad

Arrestatie na vondst twee doden huis in Hengelo

Geplaatst

op

door

De politie heeft na de vondst van twee lichamen in een huis aan de Julianalaan in het Gelderse Hengelo een verdachte aangehouden. De verdachte woont in hetzelfde huis. Hij had zich maandagochtend gemeld bij een ziekenhuis.

De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van de slachtoffers en de verdachte. Het is ook niet duidelijk of de verdachte gewond is en zich in het ziekenhuis liet behandelen, zei een woordvoerster van de politie.

De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en heeft een mobiel kantoor bij de woning neergezet, van waaruit de rechercheurs hun werk kunnen doen. De woning ligt in een rustige woonwijk. De omgeving is afgezet met linten.

Lees verder

Meest gelezen

X