Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Drugskoerier met vloeibare cocaïne aangehouden te Stolkersijver

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Onlangs is de 36-jarige Rolando A. bij de controle post van de politie te Stolkersijver aangehouden. Dit nadat de politie gestuit is op 3.570 milliliter vloeibare cocaïne die Rolando in een tas bij zich had. Op dat moment zat Rolando als passagier in een taxi op weg naar Albina.

De taxichauffeur, Rolando en de in beslag genomen drug zijn overgedragen aan rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade. Rolando is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De taxichauffeur is na verhoor heengezonden.

Bron : KPS

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Misdaad

Verdachte van online molest aangehouden

Geplaatst

op

Smart (3)

Een mevrouw had sinds de maand juli 2020 aangifte  gedaan bij de politie van Meerzorg nadat zij meerdere malen sexueel getinte  berichten en beeldmateriaal toe gestuurd  kreeg van een onbekend nummer. Het onderzoeksgeval werd overgedragen aan de recherche van regio Oost.

Na  speurwerk van de recherche kwam aan het licht dat het mobiele nummer de 22-jarige Serano R toebehoorde.  De verdachte bleek in het district Coronie te wonen en werd op zaterdag 17 oktober opgespoord en aangehouden. De verdachte heeft  toegegeven de berichten en beelden te hebben gestuurd naar de aangeefster.

Hij verklaarde verder  willekeurige nummers in zijn telefoon te plaatsen. Als bij het bekijken van de profiel foto bleek dat het nummer van een vrouwspersoon was,  startte hij zijn handelingen. De moeder van de verdachte verklaarde dat haar zoon onder begeleiding is van een psychiater. Serano R. is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. –  culturu.com

 
Lees verder

Misdaad

Bedreiger presidentiële familie opgepakt

Geplaatst

op

Chan Meliss

De 38-jarige man  Viren Ajaykumar G. met de facebook account van waaruit  het Staatshoofd en echtgenote beledigd en bedreigd werden op facebook, is vandaag door rechercheurs van politie Regio Midden opgespoord en aangehouden. 

De verdachte beweert dat hij niet de persoon is die de bedreigende en beledigende teksten verspreidt heeft via zijn Facebook account en dat die volgens zijn zeggen gehacked is.

Volgens een bron gaat achter de schuilnaam en/of facebook account van Viren Ajaykumar G. een persoon met de naam Ramdien schuil.

Hangende het onderzoek is Viren Ajaykumar G. na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. – culturu.com

Lees verder

Meest gelezen