Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Drugsgebruikende zoon steekt vader in Suriname neer na woordenwisseling

Geplaatst

op

Politie Suriname

De 25-jarige Nazario L. heeft zijn 61-jarige vader zodanig in de rug en buikstreek gestoken met een mes, dat operatief ingrijpen noodzakelijk was. Dit incident heeft plaatsgevonden op een woonadres in het werkressort van de politie van het bureau Latour.

De vrouw van het slachtoffer gaf de politie te kennen, dat Nazario zijn vader met een mes had neergestoken na een woordenwisseling. Na zijn daad rende hij weg met het mes in zijn bezit. Het is niet de eerste keer dat hij zijn vader met een scherp voorwerp te lijf ging. Volgens de vrouw moet Nazario een drugsgebruiker zijn.

Nazario heeft zich dezelfde dag aangemeld bij de politie en is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het mes waarmee hij zijn vader neergestoken heeft is door de politie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het nader onderzoek in deze zaak.

Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Misdaad

Vierde persoon aangehouden in moordzaak 22-jarige studente in Suriname

Geplaatst

op

Politie Suriname

In de moordzaak van de 22-jarige Natin-studente Chanelva van der Bok is er een vierde persoon in verzekering gesteld. Het zou ook gaan om een vrouw, die familielid is van de overledene. Het is nog niet duidelijk wat het aandeel van deze persoon is in de zaak.

De politie heeft eerder Orpheo F. (34), politierekruut Dwight P. (28) en de 51-jarige Marijke F. gearresteerd. Op 13 juli werd de levenloze Van der Bok badend in haar bloed aangetroffen in haar woning door haar tante – Marijke F. – die op hetzelfde adres, Njoengkondrestraat in het ressort Munder, woont. De tante had een reservesleutel gebruikt om het huis van haar nichtje in te gaan.

Het staat vast dat het slachtoffer door misdrijf om het leven is gebracht. Orpheo F. en Dwight P. werden nog dezelfde dag door de wetsdienaren aangehouden. Een van de mannen had een liefdesrelatie met de studente. De volgende dag werd Marijke F. als verdachte aangemerkt en in verzekering gesteld. Tijdens het verdere onderzoek van de afdeling Kapitale Delicten kwam de vierde verdachte in beeld. Het onderzoek is nog gaande.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Suriname…De stand van zaken rond de moord op 48-jarige Jeetindra Sohans

Geplaatst

op

Kps Logo

Het ontzielde lichaam van de 48-jarige Jeetindra Sohans werd aan de Magnesiumstraat, op 25 april van dit jaar uit een auto gestoten.

In deze zaak werden eerder aangehouden en in verzekering gesteld de 21-jarige Franky J. en de 20-jarige Sarafina M.
Nu enige tijd verder is ook de 27-jarige Stefano M., in de kraag gevat door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP). De verdachte Stefano M. werd al enige tijd geleden in beeld gebracht en opgespoord. Hij is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Culturu.com—Ferdinand Louis

Lees verder

Meest gelezen