Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Drie overvallers gedood door politie

Geplaatst

op

De politie van Paramaribo heeft drie overvallers van een supermarkt dodelijk geraakt met kogels. Een viertal mannen had zojuist een overval gepleegd op een supermarkt, waar ze als buit een aantal sloffen sigaretten mee hadden genomen. Na de overval kwamen zij terecht in een schotenwisseling met de politie en moesten drie van hen dit met de dood bekopen. De vierde overvaller ligt met schotwonden in het ziekenhuis.

Toen de overvallers hun daad pleegden werden zij betrapt door een buurman, hierop vluchtten zij met de buit weg. Een beveiliger achtervolgde hen vervolgens maar werd toen door de overvallers beschoten. Toen de daders het bos in wilden vluchten en de politie daar ter plaatste kwam ontstond er een vuurgevecht. Daarbij overleden drie daders ter plaatse. In een huis even verderop heeft de politie drie medeverdachten gearresteerd en de gestolen goederen terug gevonden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen