Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Drie overvallers gedood door politie

Geplaatst

op

De politie van Paramaribo heeft drie overvallers van een supermarkt dodelijk geraakt met kogels. Een viertal mannen had zojuist een overval gepleegd op een supermarkt, waar ze als buit een aantal sloffen sigaretten mee hadden genomen. Na de overval kwamen zij terecht in een schotenwisseling met de politie en moesten drie van hen dit met de dood bekopen. De vierde overvaller ligt met schotwonden in het ziekenhuis.

Toen de overvallers hun daad pleegden werden zij betrapt door een buurman, hierop vluchtten zij met de buit weg. Een beveiliger achtervolgde hen vervolgens maar werd toen door de overvallers beschoten. Toen de daders het bos in wilden vluchten en de politie daar ter plaatste kwam ontstond er een vuurgevecht. Daarbij overleden drie daders ter plaatse. In een huis even verderop heeft de politie drie medeverdachten gearresteerd en de gestolen goederen terug gevonden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Vrouw neergestoken voor Station Sloterdijk

Geplaatst

op

De politie melde vanavond via twitter, dat op het Orlyplein bij Station Sloterdijk
een vrouw in haar schouder is gestoken. Toegesnelde agenten konden de dader kort na
het incident aanhouden. De politie doet onderzoek naar het de zaak.

Lees verder

Meest gelezen