Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Drie overvallers gedood door politie

Geplaatst

op

door

De politie van Paramaribo heeft drie overvallers van een supermarkt dodelijk geraakt met kogels. Een viertal mannen had zojuist een overval gepleegd op een supermarkt, waar ze als buit een aantal sloffen sigaretten mee hadden genomen. Na de overval kwamen zij terecht in een schotenwisseling met de politie en moesten drie van hen dit met de dood bekopen. De vierde overvaller ligt met schotwonden in het ziekenhuis.

Toen de overvallers hun daad pleegden werden zij betrapt door een buurman, hierop vluchtten zij met de buit weg. Een beveiliger achtervolgde hen vervolgens maar werd toen door de overvallers beschoten. Toen de daders het bos in wilden vluchten en de politie daar ter plaatste kwam ontstond er een vuurgevecht. Daarbij overleden drie daders ter plaatse. In een huis even verderop heeft de politie drie medeverdachten gearresteerd en de gestolen goederen terug gevonden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X