Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Drie mannen in Suriname aangehouden met duizenden schildpaddeneieren

Geplaatst

op

Krapé Eieren

Het rapen van schildpaddeneieren is voor drie mannen voor niets geweest. Deze mannen zijn door de politie in het oosten van Suriname aangehouden met 38 zakken aan krapé-eieren, die bovendien illegaal zijn geraapt. In elke zak zaten er 500 van deze eieren.

De 51-jarige Iwan T., de 31- jarige Stefano J. en de 22-jarige Refano H. zijn in deze zaak aangehouden. Zij worden ervan verdacht illegaal en in vereniging de eieren te hebben geraapt.

Het trio is door de politie in verzekering gesteld. Na afstemming met het Openbaar Ministerie  is de politie overgegaan tot de vernietiging van deze eieren. Deze noodzakelijke handeling vond plaats in samenwerking met leden van ‘s Lands Bosbeheer (LBB).

Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments


Advertentie

Misdaad

Jongen in Suriname geraakt door jachtgeweer

Geplaatst

op

Politie Vest Suriname

In Suriname is een 19-jarige per ongeluk neergeschoten tijdens de jacht te Apetina in het Boven Suriname gebied. Uit onderzoek van de politie is bewezen dat de jongen en het slachtoffer aan het jagen waren op een kudde pingo’s. de jongen is toen bij die gelegenheid geraakt.

Volgens de doktersverklaring is de gezondheidstoestand van de jongen stabiel. Na overleg met het Openbaar ministerie is de dader heengezonden. Het jachtgeweer is in beslag genomen omdat hij geen vergunning voor de wapen heeft. – Culturu.com

Lees verder

Misdaad

38-jarige man in Suriname door levenspartner vermoord

Geplaatst

op

Autobus Slachtoffer. Foto Kps

De 38-jarige Sadath Hussain is woensdag langs de Oostwestverbinding, ter hoogte van kilometer 43 in het district Commewijne, ontdekt door buurtbewoners. Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Sadath om het leven is gebracht.

Zijn ontzielde lichaam vertoonde ettelijke steekverwondingen. Er is een uitgebrande autobus in de buurt van het lijk aangetroffen. De autobus werd bestuurd door het slachtoffer. Op grond van feiten en omstandigheden bestaat het vermoeden dat de levenspartner van Hussain hem om het leven heeft gebracht. Die man moet de Cubaanse nationaliteit bezitten. Hij wordt opgespoord door de politie.

Het ontzielde lichaam van Hussain is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze strafzaak, meldt de Public Relations van de politie.

Lees verder

Meest gelezen