Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Drie jongens opgepakt voor reeks autobranden in Gouda

Geplaatst

op

door

Drie jongens van 16 en 17 jaar zijn deze week aangehouden, omdat ze worden verdacht van een aantal autobranden in Gouda dit voorjaar. De politie kan niet zeggen van hoeveel brandstichtingen ze precies worden verdacht. Er gingen in mei en juni in totaal 25 auto’s in vlammen op in Gouda.

Een 16-jarige Gouwenaar werd dinsdag aangehouden. Donderdag pakte de politie nog twee plaatsgenoten van 16 en 17 jaar op. Twee van de verdachten zitten nog vast, een derde is weer vrij.

De branden vonden verspreid door de hele stad plaats en zorgden voor veel onrust onder de inwoners. De politie surveilleerde extra en burgemeester Mirjam Salet besloot dat er preventief gefouilleerd mocht worden om nieuwe branden te voorkomen. Inwoners van Gouda gingen ook zelf de straat op om een oogje in het zeil te houden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Twee mannen aangehouden voor beroving pizza leverancier

Geplaatst

op

door

De 23-jarige gekwalificeerde diefstal verdachte Nicholaas D., is op zijn woonadres aangehouden door leden van RBTP en overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. Samen met een andere man heeft hij een pizza leverancier beroofd van zijn bromfiets, mobiele telefoon, een portemonnee met geld en een aantal pizza’s.

Het duo heeft de pizza leverancier onder schot gehouden met een vuistvuurwapen. Toen de leden van RBTP op het woonadres van Nicholaas aankwamen, was hij één van de pizza’s aan het eten. Behalve de pizza zijn ook de andere spullen die van de pizza leverancier waren gestolen teruggevonden en in beslag genomen. Nicholaas is in verzekering gesteld. Zijn kompaan heeft zich bij de politie aangemeld en is na overleg met het Openbaar Ministerie opgesloten.

Lees verder

Misdaad

Vrouw in haar woning vermoord

Geplaatst

op

door

Bibi Fareeda Nisha Hakim (64), die in Guyana is geboren, is donderdagavond dood aangetroffen in haar woning aan de Swastikasweg te Kwatta. De afdeling Public Relations van de politie meldt, dat zij hoogstwaarschijnlijk om het leven is gebracht omdat haar lichaam duidelijk sporen van geweld vertoont. De woning is overhoop gehaald.

Het ontzielde lichaam van de vrouw, is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Een kleinzoon van de overledene heeft het lijk in de woning aangetroffen. De vrouw woonde samen met haar man, zoon en kleinzoon op het adres.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X