Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Dode man in Oss slachtoffer misdrijf

Geplaatst

op

De politie heeft een dode man aangetroffen in een flat, aan de Lisztgaarde, in Oss. Het gaat om de 63-jarige bewoner, die daar alleen woonde. Volgens de politie is de man slachtoffer geworden van een misdrijf. Er zijn aanwijzingen voor een overval, maar er is nog veel onduidelijk. De man werd gevonden door familie die geen contact kon krijgen met hem en daarom poolshoogte kwam nemen. Ambulancemedewerkers waren snel ter plaatse maar konden niets meer voor hem doen. Wat hem uiteindelijk het leven heeft gekost wordt onderzocht en wanneer de man is overleden is nog niet duidelijk. Er is een groot rechercheteam op de zaak gezet.

ANP

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Misdaad

Man probeert conducteur te wurgen

Geplaatst

op

Een 39-jarige treinreiziger is op station Alphen aan den Rijn aangehouden door de politie, hij had kort daarvoor twee conducteurs had aangevallen, hij probeerde een van de conducteurs te wurgen. Na de melding stonden agenten hem op te wachten op het perron. Bij het openen van de treindeuren viel de verdachte ook de agenten aan. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie. De agenten gebruikten pepperspray en de wapenstok om hem in de boeien te slaan. Tegen de man is aangifte gedaan door de conducteurs en agenten. Hoe het met de conducteur gaat is nog onduidelijk.

Lees verder

Meest gelezen