Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Dieven doen zich voor al nep agenten

Geplaatst

op

Twee mannen die verkleed waren al politie agenten hebben zaterdag ochtend tijdens een woninginbraak geld en andere goederen meegenomen.

Volgens ooggetuigen stopte zaterdagochtend aan de Prins Hendrikstraat een witte auto waaruit twee mannen stapten met een politie uniform. De nep agenten gingen de woning binnen waarna zij vervolgens weer weg reden.

Kort na het incident kwam de bewoner van de woning naar buiten om te vermelden dat er spullen uit zijn woning waren ontvreemd. De bewoner zou naar binnen zijn gegaan om zich om te kleden en heeft niet opgemerkt dat de nep agenten kwamen aanrijden en zijn woning binnen waren gegaan. Toen de bewoner zich had omgekleed merkte hij op dat uit de woning USD 2200 een polshorloge, een mobiele telefoon en sieraden niet meer op de plek lagen waar de bewonder deze had achter gelaten.

De bewoner heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw neergestoken in woning in Helmond

Geplaatst

op

Een 18-jarige vrouw uit Gemert is zwaargewond geraakt nadat ze is neergestoken. Agenten vonden haar in een woning aan de Kromme Haagdijk en zorgde ervoor dat de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht om aan haar verwondingen geholpen te worden. De politie heeft een 22-jarige man opgepakt als verdachte van de steekpartij. Wat de aanleiding is geweest, is volgens de politie volstrekt onduidelijk.

Lees verder

Misdaad

Politieauto geramd op snelweg door dronken vrouw

Geplaatst

op

Gisteravond is een agent zwaargewond geraakt op de A2 toen de politieauto waarin hij zat werd geramd door een dronken vrouw. Zijn collega raakte lichtgewond.
De agenten waren op het moment hulp aan het verlenen bij een pechgeval op de snelweg en sloten uit voorzorg twee rijstroken. Volgens getuigen negeerde de 53-jarige vrouw de rode kruizen en haalde meerdere auto’s in. Daarna ramde ze met volle vaart de politieauto. Door de klap kwamen de agenten knel te zitten in de auto, de brandweer kon ze uiteindelijk bevrijden en zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd, na een blaastest bleek dat ze drie keer de toegestaand hoeveelheid alcohol op had. Ze moest haar rijbewijs inleveren.

Lees verder

Meest gelezen