Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Dieven doen zich voor al nep agenten

Geplaatst

op

Twee mannen die verkleed waren al politie agenten hebben zaterdag ochtend tijdens een woninginbraak geld en andere goederen meegenomen.

Volgens ooggetuigen stopte zaterdagochtend aan de Prins Hendrikstraat een witte auto waaruit twee mannen stapten met een politie uniform. De nep agenten gingen de woning binnen waarna zij vervolgens weer weg reden.

Kort na het incident kwam de bewoner van de woning naar buiten om te vermelden dat er spullen uit zijn woning waren ontvreemd. De bewoner zou naar binnen zijn gegaan om zich om te kleden en heeft niet opgemerkt dat de nep agenten kwamen aanrijden en zijn woning binnen waren gegaan. Toen de bewoner zich had omgekleed merkte hij op dat uit de woning USD 2200 een polshorloge, een mobiele telefoon en sieraden niet meer op de plek lagen waar de bewonder deze had achter gelaten.

De bewoner heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen