Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Dieven doen zich voor al nep agenten

Geplaatst

op

door

Twee mannen die verkleed waren al politie agenten hebben zaterdag ochtend tijdens een woninginbraak geld en andere goederen meegenomen.

Volgens ooggetuigen stopte zaterdagochtend aan de Prins Hendrikstraat een witte auto waaruit twee mannen stapten met een politie uniform. De nep agenten gingen de woning binnen waarna zij vervolgens weer weg reden.

Kort na het incident kwam de bewoner van de woning naar buiten om te vermelden dat er spullen uit zijn woning waren ontvreemd. De bewoner zou naar binnen zijn gegaan om zich om te kleden en heeft niet opgemerkt dat de nep agenten kwamen aanrijden en zijn woning binnen waren gegaan. Toen de bewoner zich had omgekleed merkte hij op dat uit de woning USD 2200 een polshorloge, een mobiele telefoon en sieraden niet meer op de plek lagen waar de bewonder deze had achter gelaten.

De bewoner heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Zwaargewonde man gevonden in hotelkamer Geleen

Geplaatst

op

door

De politie in Geleen doet onderzoek in een hotel aan de Wolfstraat. Daar is zondagmiddag in een hotelkamer een zwaargewonde man gevonden.

Op dit moment is nog niet duidelijk wat zich heeft afgespeeld. Het slachtoffer is een 31-jarige Poolse man. De politie kreeg de melding dat hij zwaargewond in de kamer lag van een andere hotelgast.

De man is naar het ziekenhuis gebracht.

ANP

Lees verder

Misdaad

Rotterdammer (25) opgepakt voor doodschieten rapper Feis

Geplaatst

op

door

De 25-jarige Rotterdammer die tijdens de jaarwisseling rapper Feis zou hebben doodgeschoten, is opgepakt. Hij werd woensdag in het Limburgse Kerkrade gearresteerd. De politie had de verdachte dinsdag op de nationale opsporingslijst gezet. Eerder werd zijn foto getoond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

De verdachte zit in volledige beperking. Dat betekent dat hij geen contact met de buitenwereld mag hebben, maar alleen met zijn advocaat. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die beslist of hij langer blijft vastzitten.

De politie had een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die zou leiden tot de arrestatie van de verdachte. Of dat bedrag wordt uitgekeerd, is nog niet bekend. De politie wil niet zeggen hoe ze hem op het spoor is gekomen. Het is niet bekend wat de man in Kerkrade deed.

Faisal Mssyeh, de echte naam van Feis, werd tijdens oud en nieuw om 04.00 uur ‘s nachts doodgeschoten op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Zijn broer raakte zwaargewond. De politie denkt dat ze zijn beschoten vanwege “een onbenullige kroegruzie”.

ANP

Lees verder

Meest gelezen