Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Delano L. aangehouden voor verduistering

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

De 53-jarige Delano L. op woensdag 16 september  aangehouden en opgesloten voor verduistering.

Delano, die als parkeerwachter werkzaam is nabij de Centrale Markt, wist meerdere personen ervan te overtuigen dat hij vreemde valuta voor hun kon kopen tegen een redelijke prijs. Naderhand kwamen de mensen erachter dat wat Delano vertelde een leugen was.

Een aantal personen hebben aangifte van verduistering gedaan tegen Delano. Het Surinaams geld dat Delano van aangevers ontvangen heeft om vreemde valuta te kopen heeft hij ten eigen bate aangewend. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Delano, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek contra Delano.

Overige benadeelden, die aangifte wensen te doen, worden opgeroepen in contact te treden met de afdeling Kapitale Delicten. Deze afdeling is ondergebracht op het politie bureau Nieuwe-Haven.

 

Bron : KPS

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
kiesiemooi
maandag 28 september 2020 23:40

Weer een stelletje dommies. Parkeerwachter (?) die aanbied US dollars of euro’s tegen een voordelige koers te kunnen kopen ? Zijn mensen in Suriname zo gemakkelijk onder de indruk van iemand in uniform? Zijn onze burgers echt zo onnozel dat ze alles geloven wat hen verteld wordt? Mensen, mensen toch. Als een bewering te mooi is om waar te zijn dan kun je ervan uitgaan dat het niet waar is. En denk zelf na. Niemand verkoopt us dollars of euro’s ver onder de straatkoers. Voor us dollars of euro’s betaal je altijd de hoogst mogelijke koers. En als het zo’n… Lees verder »Advertentie

Misdaad

Verdachte van online molest aangehouden

Geplaatst

op

Smart (3)

Een mevrouw had sinds de maand juli 2020 aangifte  gedaan bij de politie van Meerzorg nadat zij meerdere malen sexueel getinte  berichten en beeldmateriaal toe gestuurd  kreeg van een onbekend nummer. Het onderzoeksgeval werd overgedragen aan de recherche van regio Oost.

Na  speurwerk van de recherche kwam aan het licht dat het mobiele nummer de 22-jarige Serano R toebehoorde.  De verdachte bleek in het district Coronie te wonen en werd op zaterdag 17 oktober opgespoord en aangehouden. De verdachte heeft  toegegeven de berichten en beelden te hebben gestuurd naar de aangeefster.

Hij verklaarde verder  willekeurige nummers in zijn telefoon te plaatsen. Als bij het bekijken van de profiel foto bleek dat het nummer van een vrouwspersoon was,  startte hij zijn handelingen. De moeder van de verdachte verklaarde dat haar zoon onder begeleiding is van een psychiater. Serano R. is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. –  culturu.com

 
Lees verder

Misdaad

Bedreiger presidentiële familie opgepakt

Geplaatst

op

Chan Meliss

De 38-jarige man  Viren Ajaykumar G. met de facebook account van waaruit  het Staatshoofd en echtgenote beledigd en bedreigd werden op facebook, is vandaag door rechercheurs van politie Regio Midden opgespoord en aangehouden. 

De verdachte beweert dat hij niet de persoon is die de bedreigende en beledigende teksten verspreidt heeft via zijn Facebook account en dat die volgens zijn zeggen gehacked is.

Volgens een bron gaat achter de schuilnaam en/of facebook account van Viren Ajaykumar G. een persoon met de naam Ramdien schuil.

Hangende het onderzoek is Viren Ajaykumar G. na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. – culturu.com

Lees verder

Meest gelezen