Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Cocaïne smokkelaar aangehouden op Adolf Pengelluchthaven

Geplaatst

op

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) Team heeft op de Johan Adolf Pengelluchthaven de Nederlander Alexander V. aangehouden. De man viel tijdens de controle door de mand.

In zijn reiskoffer werden 81 rechthoekige pakjes in de vorm van soda beschuit met cocaïne aangetroffen. De drugs hebben een gewicht van 4.580 gram.

Alexander V. is overgedragen aan de Narcotica Brigade. Hij is voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

2 Reacties

2 Reacties

 1. Melton

  zondag 19 maart 2017 at 15:15

  Soms als men schulden heeft. honger heeft.. neemt men ren risico om snel geld te verdienen. maar ik zou zeggen zoek een baan.. doe iets goeds zodat je werk en geld verdient. nu is het gevangenis. ja aka noso baka.. was het gelukt zat je goed.. nu is het vastzitten. en in Surimame is het geen pretje in de bak.

 2. Peter

  woensdag 16 mei 2018 at 17:16

  Uit welke rijd is die foto dan? 1950 ?

  Hebben jullie geen nieuwe fotonen Zanderij?

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw neergestoken in woning in Helmond

Geplaatst

op

Een 18-jarige vrouw uit Gemert is zwaargewond geraakt nadat ze is neergestoken. Agenten vonden haar in een woning aan de Kromme Haagdijk en zorgde ervoor dat de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht om aan haar verwondingen geholpen te worden. De politie heeft een 22-jarige man opgepakt als verdachte van de steekpartij. Wat de aanleiding is geweest, is volgens de politie volstrekt onduidelijk.

Lees verder

Misdaad

Politieauto geramd op snelweg door dronken vrouw

Geplaatst

op

Gisteravond is een agent zwaargewond geraakt op de A2 toen de politieauto waarin hij zat werd geramd door een dronken vrouw. Zijn collega raakte lichtgewond.
De agenten waren op het moment hulp aan het verlenen bij een pechgeval op de snelweg en sloten uit voorzorg twee rijstroken. Volgens getuigen negeerde de 53-jarige vrouw de rode kruizen en haalde meerdere auto’s in. Daarna ramde ze met volle vaart de politieauto. Door de klap kwamen de agenten knel te zitten in de auto, de brandweer kon ze uiteindelijk bevrijden en zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd, na een blaastest bleek dat ze drie keer de toegestaand hoeveelheid alcohol op had. Ze moest haar rijbewijs inleveren.

Lees verder

Meest gelezen