Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Cocaïne smokkelaar aangehouden op Adolf Pengelluchthaven

Geplaatst

op

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) Team heeft op de Johan Adolf Pengelluchthaven de Nederlander Alexander V. aangehouden. De man viel tijdens de controle door de mand.

In zijn reiskoffer werden 81 rechthoekige pakjes in de vorm van soda beschuit met cocaïne aangetroffen. De drugs hebben een gewicht van 4.580 gram.

Alexander V. is overgedragen aan de Narcotica Brigade. Hij is voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

2 Reacties

2 Reacties

 1. Melton

  zondag 19 maart 2017 at 15:15

  Soms als men schulden heeft. honger heeft.. neemt men ren risico om snel geld te verdienen. maar ik zou zeggen zoek een baan.. doe iets goeds zodat je werk en geld verdient. nu is het gevangenis. ja aka noso baka.. was het gelukt zat je goed.. nu is het vastzitten. en in Surimame is het geen pretje in de bak.

 2. Peter

  woensdag 16 mei 2018 at 17:16

  Uit welke rijd is die foto dan? 1950 ?

  Hebben jullie geen nieuwe fotonen Zanderij?

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen