Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Buurman en buurvrouw opgesloten voor posten dozen met cocaïne

Geplaatst

op

door

De 29-jarige Ada, P. is op zaterdag 1 februari door de afdeling Narcotica Brigade aangehouden. De vrouw heeft in de maand juni 2019 en januari dit jaar dozen ter verzending aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douanerecherche werden hoeveelheden cocaïne in de dozen aangetroffen en in beslag genomen. De dozen met drugs werden vervolgens overgedragen aan de Narcotica Brigade, die ook belast werd met het verder onderzoeken van deze strafzaak.

Ada werd opgespoord en aangehouden. Zij verklaarde dat die twee dozen gepost zijn in opdracht van haar buurman de 36-jarige Clifton O. Ada werd hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Op maandag 3 februari meldde Clifton O. zich aan op de afdeling Narcotica Brigade. Hij gaf toe dat hij Ada de dozen met onder andere cocaïne gegeven had om voor hem te posten. Clifton is het afgelopen jaar twee keer aangehouden voor het posten van dozen waarin cocaïne verstopt was. Net als Ada is Clifton ook in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Braziliaanse moordverdachte aangehouden

Geplaatst

op

door

Culturu.com – Het Regio Bijstand Team Oost (RBT-Oost), bijgestaan door het Nationaal Leger, heeft de 39-jarige Braziliaan Daniël de J. opgespoord en aangehouden.

Het Directoraat Nationale Veiligheid van het Leger (DNV) heeft een belangrijke rol gespeeld in het zichtbaar maken van deze verdachte. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de verdachte vermoedelijk lid is van de roversbende die het afgelopen jaar een militair om het leven heeft gebracht in het Anapaike gebied.

Daniël is na overleg met het Openbaar Ministerie, in het belang van het onderzoek, in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verdere onderzoek in deze zaak.

Lees verder

Misdaad

Oplichter die percelen verkocht opgesloten

Geplaatst

op

door

Culturu.com – De 26-jarige Hizkia R. is door de recherche van Regio Midden aangehouden voor oplichting. Hizkia wordt ervan verdacht door middel van het opmaken van valse documenten percelen te hebben verkocht aan derden.

Een benadeelde deed vorig jaar oktober aangifte van de opliching tegen Hizkia. De benadeelde verklaarde veertien percelen te hebben gekocht bij Hizkia voor een bedrag van SRD 70.000. Echter bleek later dat al de percelen aan derden toebehoorden. De benadeelde deed aangifte bij de politie en Hizkia werd opgespoord en aangehouden.

De politie vermoedt dat Hizkia meer personen heeft opgelicht. Deze personen mogen in contact treden met de afdeling Recherche van politie Regio Midden.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen